Obezbedila mu je luksuzan život, ali ne i Čolu: Ovo je rođeni brat Sandre Meljničenko kojeg nikada nismo videli (foto)

Obezbedila mu je luksuzan život, ali ne i Čolu: Ovo je rođeni brat Sandre Meljničenko kojeg nikada nismo videli (foto)

Autor: | 11/09/2022

0

Brat Sandre Meljničenko je on

Venčanje Sandre i Andreja Meljničenka na Azurnoj obali 2005. godine i danas se smatra jednim od najglamuroznijih. Ipak, ništa manje raskošno nije bilo ni četiri godine kasnije, kada je najbogatija Srpkinja organizovala svadbu mlađem bratu Milanu i njegovoj izabranici Ani. U to vreme njih dvoje bili su u vezi već sedam godina.

Pročitajte: Šta se krije iza enormnog bogatstva - Nina Badrić otkrila kako zaista živi milijarderka Sandra Meljničenko

Arhiva Hello!

 

Slavlje je trajalo tri dana, od 11. do 14. decembra 2009. godine, i, kako se pričalo, koštalo je nekoliko miliona evra.

Iz Beograda je doputovao tim fotografa, šminkera i frizera, koje je Sandra angažovala, kao i nekoliko njenih bliskih prijatelja sa kojima je posle udaje ostala u kontaktu.

Pročitajte: Za nju sve - Rođendan Sandre Meljničenko u senci skupocenog poklona, ali ne od supruga Andreja

Getty Images

 

Gosti su se zabavljali uz muziku Nine Badrić i Aleksandre Kovač, a angažovan je i kultni britanski sastav „Simpli red“. Pričalo se da je mladoženja želeo da počasni gost bude njegov omiljeni pevač Zdravko Čolić, kao i da je Sandra dala Čoli blanko ček da ispiše sumu, ali je on odbio uz izgovor da ne peva na privatnim zabavama.

Pročitajte: Prvi put posle zaplene jahte vredne 530 miliona dolara oglasio se Andrej Meljničenko, svetom odzvanjaju njegove reči

Matea Smolčić

 

Brat Sandre Meljničenko živi u Beogradu

Mada je Sandra žarko želela da njen brat sa suprugom nastavi da živi u Moskvi, kako bi joj bio bliži, čak je razgledala luksuzne nekretnine koje bi mu poklonila, Milan i Ana ipak su se vratili u Beograd.

U međuvremenu dobili su dvoje dece, ćerku Aniku i sina Alekseja, koji je rođen u Nici, u istom porodilištu gde i Sandrina ćerka Tara.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin