Buduća snaja slavnog fudbalera: Ova zanosna Italijanka zavela je sina Dejana Stankovića (foto)

Buduća snaja slavnog fudbalera: Ova zanosna Italijanka zavela je sina Dejana Stankovića (foto)

Autor: | 10/09/2022

1

Sin Dejana Stankovića ljubi prelepu Federiku

Filip Stanković, sin proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića, nasledio je ljubav prema ovom popularnom sportu i trenutno čuva mrežu holandskog kluba Volendam. No, kako ima tek dvadeset godina, važan segment njegovog života je – ljubav.

Pročitajte: Oni su njegov najveći trofej - Upoznajte naslednike Dejana Stankovića, sva trojica prete da ga nadmaše (foto)

Twitter

 

Zgodni Filip dugo je već u srećnoj vezi sa Federikom Andriolo, koja na Instagramu često objavljuje njihove zajedničke fotografije. Osim dečka, postove joj lajkuje i Virdžinija Mihajloviććerka Siniše Mihajlovića, sa kojom se verovatno druži.

Pročitajte: Napušta je! Dejan Stanković slomljen - Ne mogu dalje, najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo

Instagram

 

Sin Dejana Stankovića zaljubljen do ušiju

Iako na njenom profilu nema nikakvih ličnih informacija, pretpostavljamo da mlada Italijanka važi za influenserku u svojoj zemlji. Često objavljuje fotografije sa egzotičnih destinacija, gde odlazi sa Filipom kad god ugrabe priliku, i ne trudi se da sakrije zanosne obline. Ako je verovati mestu na kome se čekirala krajem avgusta, letnji odmor zaljubljeni par proveo je na Sejšelima.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin