Ovo je najvažnija žena u njegovom životu! Goran Vesić priznao koliko je vezan za Ljiljanu, obasipa je pažnjom i cvećem (foto)

Ovo je najvažnija žena u njegovom životu! Goran Vesić priznao koliko je vezan za Ljiljanu, obasipa je pažnjom i cvećem (foto)

Autor: | 02/09/2022

1

Majka Gorana Vesića ključna figura u njegovom životu (foto)

Doskorašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, kao i mnoga deca vojnih lica, veći deo detinjstva proveo je u menjanju adresa.

Rođen je u Kruševcu, u vrtić je krenuo u Mariboru, dok je osnovnu školu i gimnaziju završio u Kraljevu.

Pročitajte: Bilo je biti il' ne biti - Goran Vesić prvi put o supruzi Vanji i fatalnom susretu koji je promenio sve

Instagram

 

U jednom intervjuu otkrio je da je na svet došao u Kruševcu, 1969. godine, i to po želji svoje majke. Naime, tamo su živeli njegovi baka i deka, kao i šira familija, kod kojih je kasnije provodio letnje raspuste. U rodnom gradu, pre preseljenja za Sloveniju, boravio je samo četrdeset dana.

Sa majkom Ljiljanom i danas je veoma blizak i uprkos brojnim obavezama redovno je posećuje.

Pročitajte: Lepa, pametna, uspešna i svoja - Ova zgodna dama je tajanstvena supruga Gorana Vesića (foto)

Facebook

 

„Mami Ljiljani doneo sam buket cveća za 'Osmi mart'. Obećao sam joj da ću imati više vremena da budem sa njom. Draga mama, srećan 'Osmi mart'“, poručio je Goran Vesić u jednoj od objava na „Instagramu“, uz zajedničku fotografiju.

Pročitajte: Zanemećete kad vidite kakva je lepotica supruga Gorana Vesića, a već godinama ste je gledali na televiziji u potpuno drugoj ulozi (FOTO)

Instagram

 

Uz mamu je, po svemu sudeći, naučio i da neguje tradicionalne vrednosti, kao što je proslava Uskrsa u krugu najbližih, ali i porodični nedeljni ručak.

Pročitajte: Vesić primio čuvenog ruskog kreatora Slavu Zajceva

 

„Nedelja i svi ste tu, pevao je dobri duh Beograda Džej Ramadanovski. Nedelja i grašak kod moje majke Ljiljane. Jeste napolju +35, ali šta ću kad volim“, priznao je gospodin Vesić.

A ima li veće sreće za jednu majku nego kad joj sin pohvali ručak, pogotovo kad je sin ostvaren i uspešan čovek.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti