Ovo je majka Milice Pavlović: Suzne Mirjanine oči otkrivaju drugu stranu priče, tri decenije živi stravičnu bol, zašto je ostavila ćerku

Ovo je majka Milice Pavlović: Suzne Mirjanine oči otkrivaju drugu stranu priče, tri decenije živi stravičnu bol, zašto je ostavila ćerku

Autor: | 17/08/2022

6

Majka Milice Pavlović Mirjana Đorđević u medijima se nikada nije oglašavala iako je poznato da nije u dobrim odnosima sa ćerkom. Kada je Milici bilo samo tri meseca brigu o njoj preuzeli su baka Rada i deka Vladimir u Donjem Bunibrodu. 

Pročitajte: Luksuz i glamur Crnogorskog primorja - Ovako Milica Pavlović uživa na odmoru, a evo ko joj pravi društvo (foto)

Boško Karanović

 

Majka Milice Pavlović život je nastavila u Grabovnici i meštani za Republiku tvrde da je ona tri decenije prolazila kroz stravične muke zbog ćerke.Komšinica Slavica tvrdi da Mira nikada i nije odlučivala o tome da Milicu ostavi kod babe i dede u Bunibrodu, već ju je primorao Miličin otac Dragoslav i njegovi roditelji Rada i Vladimir.

Susedi navode da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod babe i dede u selu Bunibrod dok se ne snađe s mužem u Švajcarskoj. 

privatna arhiva/facebook

 

Majka Milice Pavlović ronila je suza na dan ćerkinog rođendana 

Dok je pre nekoliko dana Milica basnoslovno skupom žurkom proslavljala 31. rođendan u Beogradu i hvalila se za medije da ima najbolju maćehu, koju voli najviše na svetu, njena majka Mirjana Mira Đorđević, daleko od nje, ronila je gorke suze po ko zna koji put jer još jednom nije uspela da dopre do ćerke i ispriča joj bolnu istinu, priča druga meštanka koja je insistirala na anonimnosti jer ne želi probleme s Milicom, koja je, kako kaže, ogrezla u mržnji, i dodaje:

Pročitajte: Imala je samo tri meseca kada ju je majka napustila - Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno (foto)

Ata Images

 

- Njena jadna majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. A Milica će majku živu u grob da otera. Tužila je ranije za izdržavanje, a Mira je, sva srećna, odlazila na ta ročišta samo da je se nagleda. To joj je bila jedina prilika gde može izbliza da je vidi. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek!

Mira Đorđević je ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

- Srećan rođendan, jedino moje - napisala je Mira, a uz to je objavila i fotografiju svoje naslednice.

privatna arhiva/facebook

 

 

 

 

 

Komentari (6)

Loading
Ana 10:07 18.08.2022
Odgovori

Meni se cini ta zena jako fina a kako sam cula taj Dragoslav ju je tukao i izivljavao se i naposlijetku oteli dijete.Uticali su na malu bez sumnje.Vjerujem prici ove komsinice.U to vrijeme pa i dan danas je jako tesko bilo zenama da se snadju.Kud bi pa ona s djetetom po nekim sobama,kako kazu dok se ne snadje..ali onda je vec bilo kasno,mala okrenuta protiv nje.Mislim da joj nisu dali prici kuci.Milice,ako imas mozga,okreni se svojoj majci,pusti ti toga sto je mamu tukao i babe dede pokvareni i sebicni.Iskreno,uopste mi se ne svidjas i mislim da si bjesna ,zivcana i zadojena mrznjom.Moras jos da radis na sebi,mi stari iskusni prepoznamo covjeka.Ovdje vidim veliku nepravdu i moras to ispraviti.

никола 13:05 18.08.2022
Odgovori

питање од милион долара, да ли се та брига манифестовала раније или кад је ћерка направила озбиљне паре???

Verka Veca 22:43 23.08.2022
Odgovori

Jadna žena, vidi joj se ogromna tuga i patnja u očima a oči su ogledalo duše..ta prelepa žena se po svemu sudeći toliko napatila u životu, a još su joj i kćerku oduzeli što je veoma potrsno jer ta poznata i popularna kćerka odbija majčinu ljubav i zadojena je mržnjom prema ženi koja ju je donela na svet..pa sve da je i tako kako su joj plasirali priče baba i deda, Otac i svi njegovi, pravo je da čuje i majčinu priču..zato Milice kćeri grehota je da ne pružis šansu i majci da ti ispriča svoju priču, verovatno pravu i istinitu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još