Najlepši Božić Severine Kojić: Poseban gost za prazničnom trpezom i reči koje nemaju cenu

Najlepši Božić Severine Kojić: Poseban gost za prazničnom trpezom i reči koje nemaju cenu

Autor: | 26/12/2020

0

Sin Severine Kojić ovaj Božić učinio je drugačijim i lepšim nego ikad...

Pevačica Severina Kojić juče je za prazničnom trpezom imala posebnog gosta. Naime, pevačica je Božić proslavila sa malim Aleksandrom, pa je samim tim, praznik za nju imao pravu, porodičnu vrednost. Kako već neko mesecima sina vića veoma malo, za nju je svaki trenutak sa njim i više nego dragocen.

Za božićnu "Instagram" fotografiju Severina je odabrala glamuroznu crvenu haljinu, holivudske lokne i sveden "make up" upotpunjen crevenim ružom. Ipak, poruka koju fotografija nosi za nju ima neprocenjivu vrednost.

Pročitajte: Majka Severine Kojić ćerki uputila jasnu poruku, a šta misli o Igoru?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

- Sinoć kad smo išli da spavamo, samo je prošaptao: "Ti si najbolja mama na svetu" Srećan Božić svima - napisala je Seve.

Severinin sin jednom rečenicom učinio je da njegova mama dobije najlepši božićni poklon. Posle sveg bola, sa kojim se suočila, od kada je izgubila starateljstvo nad malim Aleksandrom, Severina svaku njegovu reč prima kao melem na svoju ranjenu dušu. Kada je sa sinom, za nju staje svet i svaki dan pretvara se u njihovu malu bajku, zbog čega je za nju ovaj Božić zaista neprocenjiv.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram