Ovu devojčicu nemaština je ubijala, sanjala je velike snove... Danas njenu muzičku karijeru, novac, slavu kao i stas žele mnogi (foto)

Ovu devojčicu nemaština je ubijala, sanjala je velike snove... Danas njenu muzičku karijeru, novac, slavu kao i stas žele mnogi (foto)

Autor: | 26/08/2022

1

Nekad i sad... Prepoznajete li devojčicu sa slike? 

Jedni je fanatično obožavaju, drugi je organski ne podnose, treći – šta god. Činjenica je da nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popularna pevačica aktivna je na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde se provokativne fotografije često smenjuju porodičnim, a s vremena na vreme brojnim pratiocima otvori i album iz detinjstva. Verovatno ste već pogodili o kome se radi.

Pročitajte: Ova bucmasta devojčica danas izgleda kao avion - Srpska glumica napravila pometnju slikama u tigrastom bikiniju (foto)

Instagram

 

Ipak, držaćemo vas još malo u neizvesnosti pre nego što pomenemo njeno ime. Da li prepoznajete nasmejanu devojčicu sa slike? Anđeoski, dečji osmeh, nemirna kosa... Mala Jelena Karleuša.

Instagram

 

U jednoj nedavnoj objavi otkrila je da je njena porodica nekada jedva sastavljala kraj sa krajem. No, majka Divna činila je sve da joj obezbedi srećno detinjstvo.

Pročitajte: Dete kome je siromaštvo uskratilo sve - Ovo je fotografija Zorice Brunclik koja je podigla toliko prašine, tuga

Instagram

 

- Kad sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica koja nije tražila ništa... Sem da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I verovale su mi. Uspela sam. Za njih.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Biljana Tutorov 12:08 28.08.2022
Odgovori

Respect večni za Divnu,puno nedostaje.Jedna predivna osoba ,vanserijskog glasa i lepote.Puno nedostaje.😔😥

hellomagazin.rs hellomagazin