Ova bucmasta devojčica danas izgleda kao avion: Srpska glumica napravila pometnju slikama u tigrastom bikiniju (foto)

Ova bucmasta devojčica danas izgleda kao avion: Srpska glumica napravila pometnju slikama u tigrastom bikiniju (foto)

Autor: | 05/08/2022

0

Nekad i sad - Devojčicu sa slike teško ćete prepoznati 

Otkako se pojavila na glumačkom nebu, Milena Radulović oduševljava gledaoce kako svojim talentom, tako i prirodnom lepotom kojom se izdvaja iz mora kloniranih devojaka. Njena vitka figura obara s nogu, ali za nju je, doduše, morala malo da se pomuči.

Pročitajte: Ljubav iz studentskih dana - Pre Radovana Vujovića i ruskog producenta Milena Radulović volela je ovog poznatog glumca (foto)

Instagram

 

Jednom prilikom Milena je otkrila da je kao mala bila prilično bucmasta i da su je drugari u školi često zbog toga zadirkivali, te je već sa 11 godina počela da razmišlja o mršavljenu.

Pročitajte: Sličnost je neverovatna - Pogledajte kako izgleda sestra Milene Radulović (foto)

Instagram

 

Budući da je sklona gojenju, primorana je da vodi računa o ishrani i često je na dijeti. Osim toga Milenina velika strast je joga, pa su i redovni treninzi zaslužni što se sada ponosno šeta obalom mora.

Pročitajte: Milena Radulović - Žene se dele na lepe i ružne, dok se muškarci cene po radu i talentu

Instagram

 

Najnovije fotografije sa plaže u atraktivnom bikiniju sa animal-printom dokazuju da mlada glumica s pravom nosi epitet jedne od najzgodnijih, a kako joj na Instagramu lajkovi i komplimenti najviše stižu od žena - računa se duplo!

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin