Andreja Pejić nakon promene pola ponosno pokazala ženske obline

Andreja Pejić nakon promene pola ponosno pokazala ženske obline

Autor: | 07/07/2015

0

Otkako je promenio pol i postao žena, Andrej Pejić koristi svaku priliku da pokaže svoje savršeno telo. Dvadesettrogodišnja manekenka nedavno je posetila Grčku, a nakon povratka u Ameriku, vrele letnje dane provodi pored bazena u dvorištu svog doma. Plavokosoj Andreji društvo prave njeni kućni ljubimci. Fotografije svog novog tela ova lepa devojka iz Tuzle koja se proslavila noseći revije ženske odeće dok je bila muškarac, svakodnevno postavlja na društvenim mrežama ne skrivajući sreću i zadovoljstvo što je konačno ostvarila ono o čemu je maštala od ulaska u pubertet.

Manekenka je nedavno za magazin "Harper’s Bazaar" otkrila da je kao mala puštala kosu jer je želela da izgleda kao devojčica.
- Nosila sam repić i baka mi je stalno govorila da se ošišam. Nisam htela, ali kada me tata video takvu, naterao me je da se ošišam. Mrzela sam ga zbog toga - rekla je Andreja i dodala da se s 12 godina, skrivajući se u kupatilu, oblačila u ženu.
- Kao dete sam obožavala da gledam majku dok se šminka i boji kosu. Nije dugo trebalo da se i ja doteram kao žena. Već s 13 sam znala da moram na operaciju. Zabavno je bilo biti androgini model, ali to mi nije bilo dovoljno. Htela sam da živim kao žena - zaključila je bosanska manekenka.
Nakon što je promenio pol, majka je ostala uz njega, dok otac s njim godinama ne razgovara.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Andreja Pejić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti