Dečak ili devojčica: Rezultat testa stigao u dom Nikole Rokvića i Bojane Barović (foto)

Dečak ili devojčica: Rezultat testa stigao u dom Nikole Rokvića i Bojane Barović (foto)

Autor: | 25/08/2022

0

Treće dete Nikole Rokvića i Bojane Barović iščekuje se sa ogromnom radošću. Iako su prelepe vesti oduševile sve članove porodice, ovog puta lepa manekenka suočava se za većim problema koje sa sobom nosi blagosloveno stanje. 

Pročitajte: Modni duel - Nina Radulović i Bojana Barović poludele za njom, haljina kojoj nakit samo smeta (foto)

Instagram

 

"Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila obzirom da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.

To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time - otkrila je Bojana i potpuno se umirila kada su stigli rezultati prenatalnog testa

Pročitajte: Prelep dupleks sa božanstvenim dvorištem - Ovde žive Nikola Rokvić i Bojana Barović sa sinom i ćerkom (foto)

Instagram

 

"Najvažnija vest, da nam stiže zdrava beba, je stigla! A naše uzbuđenje oko otkrivanja pola se nije dalo sakriti. Šta vi mislite, ko nam stiže?", upitala je euforično trudna Bojana. 

U dom Bojane i Nikole stiže?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti