Detalj koji je sve otkrio: Kako se Marina Gagić slaže sa Lorenom?

Detalj koji je sve otkrio: Kako se Marina Gagić slaže sa Lorenom?

Autor: | 28/12/2020

0

Pevač Darko Lazić nedavno se suočio sa velikim gubitkom, kada je njegov otac Milan preminuo. Ipak, kaže da se na sve načine trudi da sebi olakša bol i skrene misli, pa svakodnevno traži novu zanimaciju.

- Počeo sam da izlazim više iz kuće, brat i ja smo često napolju, idemo na pecanje, putujemo. Majka je bolje, oporavlja se od tatine smrti, ali joj je i dalje teško. Lakše mi je kad nisam u kući, nekako zaboravim da ga nema. Još mi je teško, sve je to sveže, ali mora da se gura napred - rekao je Darko za "Alo" i otkrio da ćerki Loreni još nije saopštio bolnu istinu.

Pročitajte: Prizor koji će vas raznežiti - Darko Lazić za ruku drži ceo svoj svet (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

- Loreni još nismo rekli da joj je deda preminuo, ali ne žurimo. Treba da prođe malo vremena - rekao je brižni otac, koji je pustio da Lorena uživa u prvim danima svoje nove uloge, jer je ćerka Darka Lazića nedavno po drugi put postala starija sestra.

Da Darku znatno olakša birgu, a i kako Lorena ništa ne bi primetila, Marina je preuzela određene korake. U ceo dom pustila je prazničnu čaroliju, kako bi Lorena mogla da uživa sa bratom kada dođe u posetu kod oca. Ćerka Darka Lazića u njihovom domu zauzima posebno mesto i da je Marina beskrajno voli pokazuje i jedan detalj sa novogodišnje jelke.

Naime, Marina je ove godine naručila posebne ukrase za svoj dom, a jedan od njih posebno je naručila za Lorenu. Među brojnim ukrasima na novogodišnjoj jelci nalazi se ukras na kome piše "Porodica Lazić", a svaki od članova ima ukras sa svojim imenom. Pored Darka, Marine i Alekseja, svoje mesto na jelci dobila je i mala Lorena.

Pročitajte: Darko Lazić otkrio da je rešio sukobe sa Anom, a onda se ona oglasila nikad brutalnije

Ovim je Marina pokazala da u njenom domu, ali i srcu uvek ima mesta i za preslatku Lorenu, koju Darko ni po čemu ne odvaja od Alekseja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još