Kuma Jelene Karleuše porodila se po drugi put: Pogledajte prve fotografije preslatke devojčice

Kuma Jelene Karleuše porodila se po drugi put: Pogledajte prve fotografije preslatke devojčice

Autor: | 02/11/2023

0

Kuma Jelene Karleuše porodila se po drugi put i na svet je donela preslatku devojčicu! 

Ivana Kukrić javnosti poznata kao dama koja je venčala Jelenu Karleušu i Bojana Karića, davnih dana napustila je Srbiju, a kumstvo koje prema tradiciji treba da bude za ceo život, raspalo se kada i Jelenin brak sa Bojanom.

Instagram

 

Naime, jedna od naših manekenki u koju su nekada svi bili zaljubljeni, u mla­dos­ti je bi­la na­j­bo­lja dru­ga­ri­ca Je­le­ne Kar­leu­še. Drugarstvo je 2004. godine preraslo i u kumstvo i to kada se Jelena udavala za Bo­ja­na Ka­rića. Osim što joj je venčana, Ivana je Jeleni i kr­šte­na ku­ma što je i bilo očekivano jer su njih dve odra­sle za­jed­no. 

Odrasle su zajedno, delile sve tajne, danas ne pričaju - Kuma Jelene Karleuše konačno u Srbiji, da li biste prepoznali Ivanu? (foto)

Međutim, vremenom su nji­ho­vi od­no­si za­hla­d­ne­li tako da Ivana ni­je bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no ve­n­ča­nje sa Du­škom To­ši­ćem.

Prelepa kao i uvek Ivana je danas u srećnom braku i godinama živi u Los Anđelesu sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, sa kojim je u novembru 2018. godine dobila ćerku Hanu, a nedavno je postala mama još jednoj devojčici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

Inače, setimo se da je Ivana sarađivala je sa najpoznatijim svetskim dizajnerima i modnim kućama, a čak je i "pozajmila" oči Hale Beri u reklami za maskaru. Ovde je pamte kao manekenku iz spota za pesmu "Zločin i kazna" Zdravka Čolića.

Takođe, osim po kumstvu i odnosu sa JK i svojim manekenkim uspesima, Kukrićka je bila interesantna javnosti i zbog njenog ljubavnog života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još