Ivana Kukrić: Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću

Ivana Kukrić: Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću

Autor: | 12/05/2019

0

Poznata doskorašnja srpska manekenka i model Ivana Kukrić koja se u novembru prošle godine porodila u Los Anđelsu i rodila ćerku Hanu, za "Blic" otkriva da se udala daleko od očiju javnosti za Budvanina Ivana Bajkovića.

Ivana i njen imenjak ljubavnu vezu otpočeli su pre više od pet godina, a uspeli su da je sačuvaju uprkos tome što su često bili razdvojeni.

- Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima - kaže Ivana.

Početkom decembra kad je njena ćerka Hana navršila mesec dana, Ivana je doputovala sa njom kod svoje porodice u Beograd, ali su vrlo brzo njih dve otišle na crnogorsko primorje kod bebinog tate Ivana, koji je iz Amerike stigao malo ranije.

https://www.instagram.com/p/BwMUADZJpgv/

Tročlana porodica već mesecima uživa u blagoj primorskoj klimi, a Ivan Bajković koji je inače poznat kao uspešan crnogorski biznismen, svojim mezimicama ugađa u svemu. Osim intimnih trenutaka u kojima svo troje najviše uživaju bilo da je to leškarenje kod kuće ili šetnje uz obalu mora, Ivana i Ivan su često okruženi i prijateljima.

Lepotica koja je oči "pozajmljivala" čuvenoj Hale Beri kaže da joj je beba potpuno promenila navike.

- Bebac raste i sve je zanimljiviji. Stalno sma sa ćerkicom i to mi izuzetno prija i njoj znači. Zimu smo provele uglavnom u Budvi, ali smo boravile i u Beogradu. Beba mi jeste definitivno promenila ritam života, bar na neko vreme. Od kad se Hana rodila dosta vremena smo provele napolju, pa je navikla na duge šetnje koje i meni prijaju - objašnjava Ivana.

https://www.instagram.com/p/BxXy4a-p_T-/

Iako povremno poželi da  bude produktivna jer od tinejdžerskih dana sklapa manekenske ugovore, Ivana je postavila jasne prioritete.

- Uskoro ću da idem u Ameriku, ali ne mogu da kažem da mi posao baš previše fali. Ponekad se uželim, ali znam da mi je roditeljstvo sada prioritet - ističe Ivana Kukrić.

Dobro imovinsko stanje njoj dozvoljava da ima i dadilju za ćerku, ali većinu stvari radi sama uz pomoć najbližih članova porodice i supruga.

- Imam pomoć, ali hvala bogu bake i deke su tu koji jedva čekaju da priskoče kad treba i preuzmu brigu o unuki. Mnogo je lakše kad majka male bebe ima partnera spremnog da pomogne sve što treba. Ja imam tu sreću i mnogo je lakše kad se obaveze raspodele. Takođe i noćno buđenje je bitno da bude na smenu. Najviše mi je značila njegova pomoć kad se Hana tek rodila, dok smo još bili u Americi. Nije mu bilo teško da ustaje noću, presvuče je i donese mi je na podoj. Ta pomoć je bila najdragocenija. Ona je sada već manje zahtevna i sve postaje lakše brinuti se o njoj, a nam dvoma je to uživanje - zaključila je Ivana.

https://www.instagram.com/p/BqUCxULgC5w/

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Mirko Tabašević
Tagovi: ivana kukrić