Za samo dva dana ceo svet će je gledati: Ćerka Željka Mitrovića oduševila, Sandra na samom vrhu (foto)

Za samo dva dana ceo svet će je gledati: Ćerka Željka Mitrovića oduševila, Sandra na samom vrhu (foto)

Autor: | 23/08/2022

0

Ćerka Željka Mitrovića oduševila

Mlada rediteljka Sandra Mitrović može se pohvaliti ogromnim uspehom. Za samo dva dana 25. avgusta na Filmskom festivalu u Nišu njen film "Komedija na tri sprata" doživeće svetsku premijeru. 

Pročitajte: Luksuz i glamur Azurne obale - Ćerka Željka Mitrovića letuje sa poznatim voditeljem, da li je ovo najava transfera? (foto)

Emilija Stanišić

 

„Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Emilija Stanišić

 

Te i takve komšije verno su dočarali bardovi domaćeg glumišta: Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, ali i mlade snage Miodrag RadonjićVanja Nenadić i Pavle Mensur.

Pročitajte: Od oca je nasledila talenat, a od majke iskonsku lepotu - Evo kako danas izgleda ćerka Željka Mitrovića iz prvog braka (foto)

Emilija Stanišić

 

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu.

Instagram

 

Pored Sandre koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Emilija Stanišić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti