Gest Sofije Milošević rasplakao javnost, pratioci joj poručili: Koliko srce imaš, svaka čast

Gest Sofije Milošević rasplakao javnost, pratioci joj poručili: Koliko srce imaš, svaka čast

Autor: | 19/08/2022

0

Gest Sofije Milošević pokazao je da ima veliko srce

Sofija Milošević i Luka Jović ponosni su roditelji dva dečaka Teodora i Alekseja, a kako se već dva puta se ostvarila u ulozi majke, vrlo dobro zna šta treba jednoj bebi kako bi imala sve uslove za odrastanje. A zamislite tek puta četiri.

Pročitajte: Čestitamo - Porodila se Sofija Milošević, još jedan dasa moćnog imena je stigao (foto)

Stefan Stojanov

 

Budući da je Sofija iz medija saznala da mladom bračnom paru koji je dobio četvorke treba pomoć, odmah je odlučila da pomogne. Prve četvorke začete prirodnim putem u Srbiji od lepe manekenke imaće 100.000 dinara mesečno tokom godinu dana, a na ovaj lepi gest njen izabranik Luka je veoma ponosan.

Pročitajte: Sofija Milošević otkrila nepoznate detalje o trudnoći i roditeljstvu - Imala sam utisak kao da me neko seče nožem

Stefan Stojanov

 

- Deca su za mene jako osetljiva tema, pogotovo od kako sam i sama postala majka. U najranijem uzrastu im je potrebno najviše ljubavi i pažnje, tako da me je jako potreslo kada sam u novinama pročitala da se njihovi roditelji bore sa obezbeđivanjem osnovnih sredstava. Marija i Đorđe su divni mladi ljudi i jako su zahvalni na podršci, ili kako to oni kažu “vetrom u leđa”, koji ću im sa zadovoljstvom pružiti narednih godinu dana, izjavila je poznata manekenka koja je ovim potezom pokazala da ima veliko srce. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti