Milica Pavlović u zagrljaju majke Mirjane: Fotografija govori više od hiljadu reči

Milica Pavlović u zagrljaju majke Mirjane: Fotografija govori više od hiljadu reči

Autor: | 24/12/2023

0

Majka Milice Pavlović drži ćerku u krilu, stara uspomena koja boli

Milica Pavlović sinoć je, malo je reći, zapalila Arenu! Pevačica je održala veliki solistički koncert koji će publika pamtiti po sjajnoj atmosferi, originalnoj sceni, plesačima sa neverovatnim talentom i pevačici vrhunskog glasa.

Osim brojnih fanova u publici su se našli i Miličini verni saradnici, tekstopisci, muzičari i kolege sa javne scene. Naravno tu su bili i njeni veliki prijatelji koji su joj vetar u leđa već godinama.

Ata Images

 

Miličin otac Dragoslav na koncert je stigao sa suprugom, pevačicinom maćehom. Izostanak majke Mirjane Đorđević bio je očekivan, a na dan koncerta jedna slika na internetu mnoge je dirnula i podsetila nas na Miličino odrastanje.

Pročitajte: Cela estrada na velikom koncertu Milice Pavlović, Karleuša došla u papučama

Sa ocem je ostala u dobrim odnosima, ali, kada je u pitanju majka Mirjana Đorđević, kruže različite priče.

Naime, Mirjana je ostavila bebu od tri meseca kod svekra i svekrve u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca. Od tada je, navodno, svega nekoliko puta videla ćerku. Odnos sa majkom tema je koja intrigira javnost otkako se Milica pojavila na sceni.

– U početku posle razvoda dolazila je da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede - ispričala je svojevremeno.

Ata Images

 

Kako je tada istakla, nisu se videle više od deset godina. Možda je u pitanju splet životnih okolnosti, jer je posle razvoda od njenog oca Dragoslava Mirjana otišla da radi u Švajcarsku.

U svakom slučaju, kada je popularna pevačica nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića otkrila je da sa majkom nije u kontaktu.

Pročitajte: Koleginičin potez rasplakao Priju pre koncerta - Javno joj se obratila na bini, publika pala u trans

Nedavno se na internetu pojavila slika Mirjane Đorđević, ali i zajednička fotografija Milice Pavlović sa majkom, koja govori više od hiljadu reči. Mi ćemo samo reći geni su čudo.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images