Zoino prvo letovanje: Ćerka Mašana Lekića će vas potpuno osvojiti! (foto)

Zoino prvo letovanje: Ćerka Mašana Lekića će vas potpuno osvojiti! (foto)

Autor: | 11/08/2022

0

Ćerka Mašana Lekića je neodoljiva 

Mašan Lekić se pre dve godine razveo, ali vrlo brzo nova ljubav ušla je u njegov život. Ubrzo pošto je predstavio novu izabranicu Kristinu Nikolić stigle su i vesti da očekuju prinovu, a pre godinu dana na svet je došla ćerka Zoi. Sada je došlo vreme za Zoino prvo letovanje.

Pročitajte: Mašan Lekić prvi put o razvodu i novoj izabranici - Brinuo sam kako će javnost gledati na to, zvanično sam još bio u braku

Instagram

 

Poznati voditelj je spakovao kofere i otputovao sa ćerkicom na Crnogorsko primorje odakle na društvenim mrežama deli dragocene trenutke. Preslatka devojčica plave kose od tate je nasledila plave oči, a na plaži sa roze kapicom i cuclom izgleda poput lutke.

Pročitajte: Dobra strana razvoda - Mira Lekić blista, vratila se staroj ljubavi

Instagram

 

Tata i ćerka uživaju u morskim radostima, pa iako je za plivanje još rano, Zoi pravi prve korake u slanoj vodi. Da li devojčica liči na mamu ili na tatu, još je rano reći, mada su ipak već sada mišljenja podeljena, ali komentari da je ista tata Mašanu itekako gode.

Pročitajte: Mašan Lekić proslavio ćerki prvi rođendan - Beba Zoi u centru pažnje, a iznenadiće vas ko su gosti! (FOTO)

Instagram

 

Podsetimo, Mašan iz braka sa Mirom Lekić ima dvanaestogodišnju ćerku Miu, sa kojom je takođe nedavno bio na putovanju u Italiji. Što bi se reklo, tata za primer.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti