Zvezdica plaže: Katja Gobeljić ima samo sedam meseci i najslađi kupaći kostim koji ste ikada videli (foto)

Zvezdica plaže: Katja Gobeljić ima samo sedam meseci i najslađi kupaći kostim koji ste ikada videli (foto)

Autor: | 28/07/2022

3

Katja Gobeljić zvezda plaže (foto)

Katarina Grujić i Marko Gobeljić pre sedam meseci postali su roditelji devojčice Katje, ali to što imaju bebu nimalo ne remeti uobičajeni tok njihovog života. Nedavno su se odmarali na Fruškoj gori, a potom je došlo vreme za prvo letovanje u proširenom sastavu.

Pročitajte: Katarina Grujić izašla iz porodilišta, Gobeljić zaplakao kada je video ćerku (foto)

Instagram

 

Katarina i Marko borave u Budvi, gde je popularna pevačica spojila lepo s korisnim, noću nastupa, dok je preko dana posvećena suprugu i ćerki. Te trenutke rado deli sa pratiocima na „Instagramu“, gde najviše pažnje nesumnjivo privlače Katjine fotografije.

Pročitajte: Kaća Grujić sa ćerkom pobegla iz grada - Katja će vas pogledom kupiti u trenu, na koga liči (foto)

Instagram

 

Iako sedmomesečna beba, Katja Gobeljić već ima pravi kupaći kostim. Preslatki tufnasti model sa mašnicama na bretelama i natpisom „Love Minnie“ ostavio nas je bez daha i bacio u senku popularnu pevačicu, koja ne samo da je vratila devojačku liniju već izgleda nikad bolje.

Instagram

Komentari (3)

Loading
Ljiljana Damnjanovic 19:42 28.07.2022
Odgovori

Ne verujem sta pisete.Moja unuka i mnoge devojčice imaju sto puta lepsi i sladji kupaci.Samo nisu deca poznatih pa se o njima ne pise

Danica 23:24 12.08.2022
Odgovori

Beba je preslatka , i sa ledja , medena mala glavica , presladak kupaći ,a i Kaca lepo izgleda. To što ove babe kukaju , i njihove unuke i druga deca imaju sve lepse ,ali su nepoznati ,pa šta. Sta ih košta da kažu da je jedna beba od 7 meseci slatkiš i medena u tom kupaćem, bas je sladak. Kakve ljubomorne babe!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti