Verbalni sukob prerastao u fizički: Šapić i Udovičić oči u oči, svi gledaju reakciju Novaka Đokovića

Verbalni sukob prerastao u fizički: Šapić i Udovičić oči u oči, svi gledaju reakciju Novaka Đokovića

Autor: | 11/08/2022

0

Šapić i Udovičić konačno jedan pored drugog

Aleksandar Šapić i Vanja Udovičić su tokom aktivne vaterpolo-karijere bezbroj puta obradovali građane Srbije. Uspeh koji su postigli, mereno brojem medalja koje su osvojili, njihovi naslednici teško će nadmašiti. 

Pročitajte: Zaljubljena je u svoju porodicu, ali i tetovaže - Ova prelepa crnka je supruga Aleksandra Šapića (foto)

Guliver Getty Images

 

Godinama su zajedno nastupali za reprezentativni tim, često prelazeći granice sopstvenih mogućnosti, pa ne čudi što su važili za miljenike nacije. 

Kada su zaključili da je vreme za sportsku penziju, obojica su se okrenula politici – Šapić se našao na čelu opštine Novi Beograd, dok je Udovičić preuzeo Ministarstvo za sport i omladinu. 

Šapić i Udovičić godinama nisu u dobrim odnosima

Sporadične medijske napise o međusobnoj netrpeljivosti, koja je kulminirala fizičkim sukobom tokom „Evropskog prvenstva“ u Španiji, 2008. godine, nikada nisu javno komentarisali. Ipak, bilo je više nego primetno da izbegavaju da se nađu u isto vreme na istom mestu. 

Pročitajte: Kada je mislio da je najsrećniji, dogodila se porodična tragedija - Oglasio se Vanja Udovičić, njegove reči slamaju srce

Guliver Getty Images

 

Navodno, Šapiću je zasmetao Udovičić još prvog dana kada je kročio u reprezentaciju kao najtalentovaniji vaterpolista Srbije. Uplašen da će mu preoteti ulogu prve zvezde tima i poziciju u javnosti, Aleksandar je najpre verbalno, a potom i fizički počeo da ga maltretira

Pročitajte: Nisu joj ostale dužne - Frajle odgovorile ljutitoj Bebi Balašević, tek sada se stvari komplikuju

Twitter

 

Putevi su im se konačno ukrstili u Starom dvoru gde su, po protokolu, Šapić kao gradonačelnik Beogada, a Udovičić kao aktuelni ministar za sport, dočekali Novaka Đokovića po povratku iz Londona, gde je osvojio 21. grend slem.

Iako su zajedno pozirali fotoreporterima, srdačan razgovor nekadašnjih saigrača je izostao. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još