Drami se ne nazire kraj: Posle razvoda Šakira se odlučila na radikalan potez koji je sve ostavio bez teksta

Drami se ne nazire kraj: Posle razvoda Šakira se odlučila na radikalan potez koji je sve ostavio bez teksta

Autor: | 10/08/2022

0

Šakira želi da se potpuno odvoji od Pikeovih roditelja

Iako je prošlo dva meseca od kako su stavili tačku na svoj brak, novi detalji odnosa Šakire i Pikea ne prestaju da intrigiraju javnost. Nijedan razvod nije sladak, pa tako i u slučaju ovog nekadašnjeg para postoji niz problema, a prema pisanju španskog lista “Marca”, Šakira želi potpuno da se odvoji od roditelja bivšeg partnera.

Pročitajte: Kao da Žerarova prevara i javna sramota nisu bile dovoljne - Život Šakiri zadao još jedan bolan udarac (video)

Profimedia

 

Naime, kuća u kojoj su stanovali povezana je sa susednim kućama namenjenim Šakirinim i Pikeovim roditeljima sa kojima deli zajednički prilaz. Pevačica navodno želi da ukloni prilaz jer veruje da ne bi trebalo ništa da deli sa njegovim roditeljima s obzirom da više nisu porodica.

Pročitajte: Baš su porasli - Pred borbu za starateljstvo Šakira uslikana sa sinovima srpskih imena (foto)

Profimedia

 

Pomenute kuće se nalaze u Barseloni, a prema navodima novinarke Laure Fe, Šakira ozbiljno razmišlja da podeli zajednički prostor. Odnos između Šakire i Pikeovih roditelja je toliko narušen da razmišlja o podizanju zidova između kuća, ali onda se postavlja drugo pitanje - šta će učiniti sa zajedničkim bazenom. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još