Ostavio je zbog studentkinje: Šakira smogla snage i prvi put se javno obratila Pikeu, nema šta da izgubi

Ostavio je zbog studentkinje: Šakira smogla snage i prvi put se javno obratila Pikeu, nema šta da izgubi

Autor: | 22/09/2022

0

Šakira i Žerar Pike stavili su tačku na dvanaestogodišnji emotivni odnos. Fudbaler „Barselone“ navodno se iselio iz porodičnog doma pošto ga je supruga uhvatila u aferi sa drugom ženom i već neko vreme živi sam.

Novinarke španskog dnevnog lista Lorena Vaskes i Laura Fa tvrde da se Pike viđao sa dvadesetogodišnjom studentkinjom, koja je radila kao hostesa u Barseloni. Zgodni fudbaler navodno je više puta viđen sa ljubavnicom, a na kraju je za njihove susrete saznala i Šakira.

Pročitajte: Drami se ne nazire kraj - Posle razvoda Šakira se odlučila na radikalan potez koji je sve ostavio bez teksta

Profimedia

 

Muzička zvezda je četiri meseca ćutala, da bi konačno progovorila kako se oseća nakon što je njena 12 godina duga ljubav, koja joj je donela sinove Milana i Sašu, okončana.

‒ Bila sam tiha jer sam pokušavala sve da prihvatim. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još prolazim kroz to i zato što sam javna ličnost, pa naš rastanak nije kao običan rastanak. Teško je, ne samo meni nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da ih zaštitim ‒ počela je za oktobarsko izdanje magazina „Elle“ svoju ispovest Šakira, koja se osim sa preljubom bivšeg partnera suočila i s optužbama španske vlade da je utajila porez.

Pročitajte: Baš su porasli - Pred borbu za starateljstvo Šakira uslikana sa sinovima srpskih imena (foto)

Elle

 

‒ Pokušala sam da sve sakrijem od moje dece jer se trudim da ih zaštitim, to je moja misija broj jedan. Ali onda od prijatelja u školi čuju neke stvari ili naiđu na neugodne vesti na internetu i to ih pogodi. Ponekad poželim da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je. I sve to se događalo baš u vreme kad je moj tata bio na intenzivnoj nezi i ja sam se borila na različitim frontovima. Ovo je verovatno najmračniji period u mom životu ‒ rekla je i istakla da je zbog bivšeg supruga zapostavila karijeru.

‒ Stavila sam karijeru na pauzu i došla u Španiju da ga podržim da bi mogao da igra i osvaja titule. I to je bila žrtva ljubavi ‒ zaključila je Šakira.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti