Zbogom, Sendi: Preminula Olivija Njutn Džon

Zbogom, Sendi: Preminula Olivija Njutn Džon

Autor: | 08/08/2022

0

Olivija Njutn Džon preminula je u 73. godini.

Glumica je jutros preminula mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima, piše Daily Mail.

Njen suprug Džon Isterling potvrdio je tragične vestii na svojoj Fejsbuk stranici.

Pročitajte: Komplet koji je nosila Olivija Njutn Džon u čuvenom filmu prodat za 405.700 dolara

Getty

 

- Dama Olivija Njutn - Džon (73) preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost porodice u ovom veoma teškom trenutku. Olivija je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina, dok je delila svoje putovanje sa rakom dojke. Njena isceljujuća inspiracija i pionirsko iskustvo sa biljnom medicinom nastavlja se sa fondom Olivia Newton-John Foundation Fund, posvećenom istraživanju biljne medicine i raka. Umesto cveća, porodica traži da se bilo kakve donacije daju u njeno sećanje Fondu Olivije Njutn-Džon - napisao je on.

Pročitajte: Olivija Njutn Džon u četvrtom stadijumu raka - Ne želim da znam koliko mi je još života ostalo (video)

Getty

 

Holivudska zvezda borila se sa rakom dojke koji joj je prvi put ustanovljen 1992.godine, a 2019. godine saopštila je javnosti da je u četvrtom stadijumu ove strašne bolesti.

Bila je pevačica, tekstopisac, glumica, preduzetnica i aktivistkinja osvojila je četiri Gremija i imala pet hitova broj 1 i deset hitova među 10 najboljih. Imala je i dva albuma broj 1 1970-ih godina Najpoznatija je po ulozi Sendi Olson u filmu "Briljantin" i bila je strastveni borac za zaštitu životne sredinu i prava životinja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin