Duško će posle ovoga pozeleneti od besa: Karleuša u kupaćem, Karić lajkuje! (foto)

Duško će posle ovoga pozeleneti od besa: Karleuša u kupaćem, Karić lajkuje! (foto)

Autor: | 06/08/2022

3

Karleuša u kupaćem napravila pometnju

Jelena Karleuša ovih dana hara Crnogorskim primorjem, odakle svakodnevno na Instagramu objavljuje provokativne fotografije, koje dobijaju desetine hiljada lajkova. Ispod seta najnovijih, na kojima je u minijaturnom kupaćem kostimu, napisala je: „Gold Label Siren Barbie“.

Pročitajte: Učinio je sve da se ne sazna! Otkriveno gde letuje Duško Tošić i ko mu na tajnom odmoru pravi društvo

Instagram

 

Intrigantna zvezda odavno je otkrila delotvoran recept za ućutkivanje mase. Fotografije kao što su ove u senku bacaju priče o svim aferama, pa i o ovoj najsvežijoj – razvodi li se zaista posle 14 godina od Duška Tošića.

Pročitajte: Ljubav se dogodi - Jeleni je razvod od Duška bio suđen, ali ona ne tuguje, stiže još jedna beba

Instagram

 

Kad joj je najteže, kako je jednom prilikom ispričala, obuče najlepšu haljinu i nasmeje se sudbini u lice, a svojom najjačom osobinom smatra optimizam. Razlika je samo što ovog puta nije bilo oblačenja najlepše haljine, već kupaćeg kostima.

Pročitajte: Skupoceni sat, naočare i burma - Prvi put posle vesti o razvodu oglasio se Duško Tošić (foto)

Instagram

 

Karleuša u kupaćem na Instagramu je oduševila 55.000 pratilaca koji su lajkovali njene fotografije, među njima i jedno poznato ime, niko drugi do Jugoslav Karić, brat od strica pevačicinog bivšeg supruga Bojana Karića.

Komentari (3)

Loading
Vasila 18:33 07.08.2022
Odgovori

Strasno je ako joj je u 45. smisao zivota da se slika bukvalno gola. Nakon odredjenih godina kada bi trebalo da steknete zrelost takve stvari ukazuju na povrsnost i tastinu. Ona bi milion puta bila lepsa u nekoj zenstvenoj, lepoj haljini kao u eri kada je snimala za BK, nego u ovim gotovo porno varijantama.

Зоран 00:11 14.08.2022
Odgovori

Ја не схватам шта људи виде "лојепо" код те јелене, па погледај те профил фигуре на јахти, страшно, стчи јој дупе као да је накалемљено!

hellomagazin.rs hellomagazin