I neobično i moćno u isto vreme: Bojana Ordinačev posle devet meseci konačno otkrila ime sina

I neobično i moćno u isto vreme: Bojana Ordinačev posle devet meseci konačno otkrila ime sina

Autor: | 05/08/2022

0

Sin Bojane Ordinačev svoje prvo zvanično fotografisanje “odradio” je u maniru malog manekena, a pobunio se tek na kraju, kada je mama trebalo da da intervju, jer mu se prispavalo. Mada je postojalo mnogo tema kojim bismo započeli razgovor s atraktvnom glumicom, dečakovo ime ih je potisnulo u drugi plan. S obzirom na to da, verovatno, niko od nas ne zna nekoga ko se zove Najda, pre bilo čega drugog želeli smo da saznamo ko je i kako došao na tu ideju.

Pročitajte: Stigle rode u dom Bojane Ordinačev - Lepa glumica objavila prvu sliku bebe, prizor će vas raznežiti (foto)

Miloš Nadaždin

 

‒ Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za devojčicu, a ja za dečaka. Ne znam zašto, ali on je bio uveren da ćemo dobiti ćerku, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dečak. (smeh) Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: “Otkud ti to Najda?” Nisam znala šta da odgovorim jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom pominjano – Najdan. Kasnije smo se setili da je Najda nadimak pevača grupe “Smak”, što nam je super zvučalo.

Kako je Najdin tata reagovao kada je čuo šta ste smislili?

‒ Prvo mu je bilo čudno, ali se i njemu dopalo. Jeste neobično, ali nama odavno nije. Sada ne bismo mogli da zamislimo da se Najda drugačije zove. U početku me je nerviralo što me je većina ljudi pitala šta ime znači. U nekom trenutku počela sam ja njih da pitam: “A šta znači Marko ili Miloš”? Ta imena “znače” isto koliko i Najda, samo smo ih više puta čuli, pa nam zvuče obično.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 5. avgusta 2022. godine

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti