Zbog njih smo bili srećni: Domaća venčanja koja su obeležila 2020. godinu

Zbog njih smo bili srećni: Domaća venčanja koja su obeležila 2020. godinu

Autor: | 03/01/2021

0

Domaća venčanja koja su obeležila 2020. godinu

Pandemija virusa korona mnogima je poremetila planove za najsvečaniji dan u životu. Dame koje su sanjale da im se brojni svatovi dive morale su da se zadovolje intimnim ceremonijama venčanja i skromnim svadbama. Tokom godine bilo je onih koji su u tajnosti rekli “da”, ali i onih koji nisu krili sreću.

Iako je bila zatvorena za medije, najveću pažnju privukla je svadba jednog od najboljih košarkaša sveta Nikole Jokića (25). Nakon sedam godina veze, NBA igrač sklopio je brak sa Natalijom Maćešić (25) u rodnom Somboru i tokom prvog plesa pokazao i sposobnosti na podijumu za igru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Njegov kolega Nemanja Nedović (29) venčao se s Minom Milutinović (25). Posle svečanog čina njih dvoje su se provozali Beogradom ukrašenim oldtajmerom, a slavlje priredili u izletištu nadomak grada, na otvorenom. Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek (26) tokom proleća je zaprosio doktorku Aleksandru Šijan (27) u manastiru Manasija, a na večnu ljubav zavetovali su se jesenas u Hramu Svetog Save.

Foto: Privatna Arhiva Nemanja Nedovic

Domaća venčanja koja su obeležila 2020. godinu bila su intimna, ali se iza svakog skrivala posebna, romantična priča

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial)

Kada je sa partnerom Nikolom Mirkovićem (30) početkom septembra krenula na put, glumica Marina Ćosić (25) nije znala da će se kući vratiti sa burmom na ruci. Njen izabranik je smislio da je u istom danu zaprosi i da se venčaju, a zvezda TV serija “Istine i laži” i “Urgentni centar” trebalo bi da se porodi 25. januara.

Marina Ćosic vencanje, Foto: Aleksa Vukomanovic

Marinina koleginica Milica Janketić (31), kćerka dramskog umetnika Mihaila-Miše Janketića, izgovorila je “da” inženjeru elektrotehnike s kojim je pet i po godina bils u vezi i koji nosi neobično ime - Dule (38). To je sve što nam je glumica otkrila o suprugu. Glumci Nenad Heraković i Tara Toševski izgovorili su bračne zavete u manastiru Rakovica i potom se veselili do duboko u noć sa najbližima.

Pročitajte: Ćerka Miše Janketića izgovorila sudbonosno "Da!"

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs SvetaY, iStock Getty Images Plus via Getty Images

Pročitajte još