Nemanja Nedović i Mina Milutinović - Venčanje kao iz bajke (video)

Nemanja Nedović i Mina Milutinović - Venčanje kao iz bajke (video)

Autor: | 03/08/2020

0

Košarkaš Nemanja Nedović, jedan od omiljenih igrača naše reprezentacije, izgovorio je sudbonosno "da" svojoj prelepoj devojci Mini Milutinović. Mina je već dve godine verena za Nemanju, a sada je dobila i svoje bajkovito venčanje.

Naime, usled specifične epidemiološke situacije, Nemanja Nedović priredio je malo venčanje na otvorenom, a sve je bilo dekorisano u boho stilu. Na proslavi pored bazena, bili su samo najbliža porodica i prijatelji, a žurka je trajala do kasnih večernjih sati.

Pročitajte: Nemanja Nedović zaprosio svoju devojku Minu na originalan način - Romantika i vatra na Maldivima

Na licima mladenaca mogla se videti neopisiva sreća, a sve vreme razmenjivali su zaljubljene poglede i poljupce.

Manekenka Mina Milutinović blistala je u jednostavnoj beloj venčanici, sečenoj na pero, koja je dodatno istakla njenu preplanulu put i crnu kosu. Zanosna mlada igrala je sve vreme, nasmejana i presrećna, a svi pogledi bili su uprti samo u nju.

Pročitajte: Nemanja Nedović i Mina Milutinović - Skladnu vezu izgradili smo na poverenju

Nemanja i Mina imali su pravo malo venčanje inspirisano Italijom, gde je košarkaš do skora igrao i živeo. Nakon što su se ulicama glavnog grada provozali u starom kabrioletu, Nemanja i Mina stigli su u jedan prestonički restoran, u kome je sve bilo uređeno u doho stilu. Stolovi pored reke, cveće i pampas trava, učinili su čitav ambijent bajkovitim. Gosti su bili raspoloženi, igrali su i uživali u lepoti mladenaca.

Bračni par se uskoro seli u Atinu, jer je Nemanja promenio klubi i potpisao novi ugovor za Panatiniakos.

Podsećamo, par je u srećnoj vezi od 2017. a posle samo par meseci zabavljanja, odlučili su se na zajednički život, što se kasnije ispostavilo kao dobra odluka. Svoju ljubav, podigli su na viši nivo veridbom na Maldivima. Njih dvoje uživaju u velikoj ljubavi, a 2. avgust od sada će slaviti kao dan, kada su odlučili da kroz život više nikad ne idu sami.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram story