Nina Radulović o razvodu i prijateljstvu: Leka i ja zajedno odgajamo i vaspitavamo Lava

Nina Radulović o razvodu i prijateljstvu: Leka i ja zajedno odgajamo i vaspitavamo Lava

Autor: | 03/12/2018

0

Atraktivna voditeljka Nacionalnog dnevnika i Info topa na “Pinku” Nina Radulović pravi je primer toga da supružnici i posle razvoda mogu ostati u dobrim odnosima. Iako se njihova ljubav ugasila, njima je, kako kaže, prioritet naslednik Lav koji živi sa njom, ali ga otac, glumac Branislav Lečić viđa često.

Kada Nina radi, Lava čuvaju njeni roditelji, a i Leka pomogne.

- Uvek se dogovaramo, dogovor kuću gradi. Leka je super što se toga tiče, mi smo zaista veliki prijatelji. Zajedno odgajamo i vaspitavamo Lava, on sa mnom živi, ali je često sa tatom. I kada se dogovorimo da bude kod oca, on često i produži taj boravak na nekoliko dana i bude mu lepo. Blizu živimo i to je na dnevnoj bazi dogovor.

Voditeljka ne krije da je ona ta koja postavlja pravila kada je ponašanje naslednika u pitanju mnogo više nego Branislav.

- Stroža sam od Leke jer sam više sa sinom. Lav je dete koje dobro reaguje na krutost u vaspitanju. Zna kada je nešto da, a kada ne. Ako počnem da vrdam s nekim između mišljenjem, onda se i on zbuni, imamo problem - kaže Nina, koja je uspela da ostane u dobrim odnosima s Lečićem:

- Ostali smo u prijateljskim odnosima, onako kako smo i rekli u startu. Lav je krenuo u školu, tako da trčimo za obavezama, domaćim zadacima, preslišavanjem i rasporedom časova. On je kasnije krenuo u školu, pa je unapred dosta toga savladao. Dečaci su na svoju ruku, više vole da se igraju nego što podnose obaveze, ali ja sam tu da stegnem.

Mediji su dugo brujali o njenoj vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem, ali nakon raskida, nijedno od njih nije o tome pričalo javno.

- Taj deo privatnog života sam potpuno zatvorila što se medija tiče. Otkada sam se razvela, otada sam odlučila da detaljno ne pričam o privatnom životu jer je ta medijska pažnja bila neminovna u našem brak jer smo oboje javna lica, ali to u izboru sledećih partnera nije tako - kaže Nina, ali je podsećaju da je Filip ipak javna ličnost.

- Nismo u braku pa nemamo obavezu da detaljišemo. Tako da mislim da ne treba vezu više nikada ozvaničiti u medijskom smislu. Tu sam podvukla crtu.

Na pitanje da li je zaljubljena, odgovara:

- Uvek sam zaljubljena u život, koji kreiram.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva