Mesec dana posle smrti supruge Aleksandar Filipović objavio oproštajno pismo: Našem Vladimiru u amanet ostavljam...

Mesec dana posle smrti supruge Aleksandar Filipović objavio oproštajno pismo: Našem Vladimiru u amanet ostavljam...

Autor: | 28/07/2022

0

Saša Filipović pokojnoj supruzi napisao dirljivo pismo

Aleksandar Filipović, novosadski voditelj i autor emisije „Tabloid“, doživeo je veliku porodičnu tragediju kada je njegova supruga Dragica, sa kojom ima sina Vladimiraiznenada preminula. Mesec dana posle nemilog događaja neutešni Sale od žene svog života oprostio se emotivnim pismom.

Pročitajte: Preminula supruga voditelja Saše Filipovića - Otišla je majka mog sina Vladimira, ostavila nas je u tmini vremena

Darko Dozet

“Neka ova slika bude sećanje na sve lepo što je ostavila Dragica Daca Brebanović Filipović... zagrljaj sa našim sinom Vladimirom u Makarskoj na mestu koje su najviše voleli. Ova slika se više nikada neće i ne može ponoviti... ali neka ostane deo jednog sećanja“, napisao je Aleksandar na Fejsbuku i nastavio istim, biranim rečima.

Pročitajte: Postoji čovek koga je najviše volela - Saša Filipović posle smrti supruge otvorio porodični album, uspomene kidaju dušu (foto)

Facebook

 

Saša Filipović - Ovim završavam javno oglašavanje...

„Dragica Daca Brebanović Filipović rođena je 13. aprila 1971. godine, a tragično preminula 22. jula 2022. godine. Sahranjena je na Vidovdan, četrdeset dana pada 1. avgusta. Pošto nemamo nameru da zatvaramo ovaj profil, niti da čačkamo po njenom telefonu, svim dragim prijateljima zahvaljujem na podršci i saučešću koje su uputili pre svega našem sinu Vladimiru, meni i njenoj nani i porodici. U poslednje vreme želala je mir i zdravlje, a otišla je prerano, u 51. godini. Ovim završavam javno oglašavanje, i znam i osećam da nas o gore gleda“, piše poznati voditelj.

Pročitajte: Moj lipi anđele - Aleksandar Filipović se emotivnim stihovima oprostio od voljene supruge, poznat uzrok Dacine smrti

Privatna arhiva

 
 

„Pošto imamo na desetine slika, lepih video spotova, ostavljam Vladimiru u amanet da napravi jednu lepu foto-video priču o našoj Daci.

Otišla je prerano, u 51. godini, a toliko se nadala ozdravljenju i tome da će biti većinski vlasnik svog života. Siguran sam da će joj univerzum dati toliko čekani mir.

Mnogo nam nedostaje, samo da okrene telefon i pita: Momci, šta mi radite...

Ne znam nikoga ko je toliko voleo more i život. Putuj još jednom nebeskim kočijama tamo gore gde je večno plavo“, završava Filipović u emotivnom obraćanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin