Posle šest godina konačno izrečena presuda: Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene

Posle šest godina konačno izrečena presuda: Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene

Autor: | 22/07/2022

2

Presuda Zoranu Marjanoviću je izrečena

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović, koje se dogodilo pre šest godina na nasipu u Borči, danas je konačno dobilo svoj epilog.

Pročitajte: Završeno suđenje Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene

ATA Images

 

Jelenin suprug Zoran Marjanović u Višem sudu proglašen je krivim za zločin i osuđen na maksimalnu kaznu od četrdeset godina zatvora.

‒ Ovo je sramota za srpsko pravosuđe. Zoran je osuđen bez ijednog materijalnog dokaza ‒ rekao je advokat Zorana Marjanovića i dodao da presudu smatra skandaloznom.

Zoran je u pratnji policije direktno iz sudnice sproveden u Centralni zatvor.

Pročitajte: Nije želela da se ubije - Ovo je razlog zbog kog je Bojana Šarac sebi slučajno oduzela život

ATA Images

 

Marjanović je vreme do izricanja presude proveo u kafiću sa advokatima Stefanom Jokićem i Nikolom Dumnićem, bratom Milošem i sinom Urošem, smiren i opušten, verujući da će sud doneti pravu odluku.

ATA Images

 

Jelena je brutalno ubijena 2. aprila 2016. oko 17 časova, u kanalu pored nasipa u Crvenki. Obdukcijom je utvrđeno da je zadobila osam stravičnih udaraca u glavu.

Sve povrede bile su smrtonosne, a sa poslednjim udahom u pluća su joj dospele kapljice vode, grančice i mulj iz kanala. Zločinac je koristio dva oružja, neki oštar predmet i najverovatnije metalnu šipku.

Pevačica je iza sebe ostavila maloletnu ćerku Janu.

Facebook

 

 

Komentari (2)

Loading
Alisa 22:44 22.07.2022
Odgovori

A sta je radila mala Jana u vremenu dok joj je otac po izrecenoj presudi, jurio za majkom i ubio je u kanalu? Odakle blato na pantalonama , a nema tragova krvi.? Gde je oruzje...sta je oruzje. Koji je motiv? Svi jednoglasni Kriv je, a toliko nedorecenosti.

Čitateljka iz Njujorka 18:03 24.07.2022
Odgovori

Krajnje je vreme da ovaj opaki psihopata koji je monstruozno ubio svoju mladu ženu ode u zatvor ! Ne bi trebalo da vidi svetlo dana narednih 40 g. !

hellomagazin.rs hellomagazin