Ovako su se upoznali Jelena i Zoran Marjanović, da je makar tada videla znakove pored puta

Ovako su se upoznali Jelena i Zoran Marjanović, da je makar tada videla znakove pored puta

29/07/2022

0

Jelena i Zoran Marjanović upoznali su se davne 2003. godine

Jelena Marjanović stravično je ubijena na nasipu u Borči, a sud je tek nedavno, posle punih šest godina, izrekao presudu. Jelenin suprug Zoran optužen je na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva supruge. 

Marjanović je istog dana uhapšen i sproveden u zatvor odakle je poručio da se i dalje drži i da će na sve moguće načine da pokuša da dokaže svoju nevinost.

Pročitajte: Dete bez roditeljskog staranja! Evo ko preuzima brigu o ćerki Jelene i Zorana Marjanovića: Tamo je čekaju raširenih ruku

ATA Images

 

O Jeleni uvek i zauvek samo će se čuti reči hvale, divna žena, još divnija supruga i majka. Jelena i Zoran Marjanović u braku su proveli više od pet godina, ali njihov prvi susret desio se mnogo ranije. 

- Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003. godine, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled - rekao je Zoran 2017. godine.

Jelena i Zoran Marjanović jedno drugom bili su sve

On je istakao da ga je Jelena osvojila svojom plemenitom ličnošću i skromnošću.

Pročitajte: Jeziva ispovest prve supruge Zorana Marjanovića - Da sam ostala s njim prošla bih kao Jelena

Facebook

 

- Jelena me je osvojila svojom čistotom, emocijama, time što je bila nesebična. Kada se Jana rodila, često mi je govorila: "Ja sam kao tvoje treće dete". Zato što je ona bila detinjasta, ja sam je negovao, čuvao, pazio, usmeravao, jer sam pet godina stariji od nje. Moj sin Uroš je nju kao majku prihvatio.

Jelena nije pravila nikakvu razliku između njega i Jane. Uroš uči za kuvara. On kad ustane, ona mu pegla uniformu kada ide na praksu. Radovala se svakom njegovom uspehu, svemu. Jednostavno, ta njena emocija nije mogla da se prikrije nikako i to su svi mogli da vide - rekao je Zoran, piše Kurir. 

Pročitajte: Posle šest godina konačno izrečena presuda - Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene

Facebook

 

- Oboje smo skromni, bez preteranih ambicija, ne pridajemo važnost materijalnom svetu. Vezani smo za porodicu, za kuću. Vrlo malo smo izlazili, samo kada su njeni nastupi. Bukvalno u svemu smo bili zajedno. Reći ću vam i ovo. Išli smo zajedno na more, dva puta. Ona nikada pre toga nije bila na moru - pričao je Marjanović nekad i kroz suze zaključio: 

 

 

- Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Facebook / ATA Images