Brzo je prebolela fudbalera: Kaja Ostojić u vezi sa poznatim vaterpolistom?

Brzo je prebolela fudbalera: Kaja Ostojić u vezi sa poznatim vaterpolistom?

Autor: | 06/07/2022

0

Novi dečko Kaje Ostojić

Kaja Ostojić nakon tri godine stavila je tačku na vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali izgleda da nije dugo tugovala.

Pročitajte: Broje joj brakove i spočitavaju uspeh, a Kaja Ostojić poručuje - Malo sam se i udavala!

Hellomagazin

 

Kako prenose domaći mediji, pevačica je utehu pronašla u vezi sa poznatim italijanskim vaterpolistom Gonzalom Ečenikeom kog je upoznala u srpskoj prestonici pre mesec dana. Naime, Gonzal je sa svojim klubom Pro Reko osvojio Ligu šampiona i sa prijateljima na jednom beogradskom splavu proslavljao pobedu, gde mu je prema pisanju "Kurira" Kaja prišla.

Pročitajte: Moja strana priče - Prvi muž Kaje Ostojić nakon 9 godina u zatvoru odlučio da otkrije šokantne tajne

Privatna Arhiva

 

- On je sa prijateljima na jednom beogradskom splavu slavio pobedu. Tu se, sasvim slučajno zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada ga je videla nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka navodi pomenuti izvor.

Pročitajte: Kaja Ostojić poslednjim letom napustila Srbiju - Ovde pripadam

- Prišla mu je i počeli su da ćaskaju. Na kraju večeri su razmenili brojeve telefona...Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku...Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku. Tada je intenzivno počela da se dopisuje sa Gonzalom...Ečenike je pozvao da dođe u Reko gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Pakuje kofere, baš je zaljubljena, zaključuje ovaj izvor.

Kaja je, sinoć u emisiji Ognjena Amidžića potvrdila da je okončala vezu sa Mateom, ali nije želela da otkriva razloge.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još