Broje joj brakove i spočitavaju uspeh, a Kaja Ostojić poručuje: Malo sam se i udavala!

Broje joj brakove i spočitavaju uspeh, a Kaja Ostojić poručuje: Malo sam se i udavala!

Autor: | 18/01/2021

0

Emotivni život Kaje Ostojić, izgleda, i dalje mnoge zanima, mada je već duže u srećnoj vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem. Sama ističe da se najčešće komentariše to što iza sebe ima tri braka. Svoju priču u emisiji Goce Tržan „Goca Show“ Kaja je ispričala od početka do kraja, bez zadrške i cenzure, a za gledaoce je imala jasnu poruku.

Emotivni život Kaje Ostojić izuzetno je uzbudljiva priča, koja je za pevačicu u nekim trenucima bila izuzetno teška. Sve je počelo kada je u 19. godini ostala u drugom stanju.

‒ Kada sam zatrudnela, bili smo u vezi godinu dana, ali smo želeli tu svadbu i jako se voleli, mislili smo da je to to. Međutim, kad sam ostala trudna, nisam imala podršku roditelja, mama je bila van sebe. Neko vreme nisam bila dobra sa roditeljima jer sam uradila sve suprotno od onog što su mi savetovali. Oni su bili u pravu, ali kada gledam iz ove perspektive, dobro je što sam bila tvrdoglava i išla putem kojim sam želela. Dobila sam Nikolinu, koja je centar mog sveta i moja kopija. S druge strane, da nisam to uradila sa 19 godina, ko zna šta bi bilo. Evo, sada imam 37 i još nemam drugo dete ‒ iskrena je Kaja.

Pročitajte: Kaja Ostojić poslednjim letom napustila Srbiju - Ovde pripadam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Otkriva da su se odnosi sa roditeljima neuporedivo poboljšali posle Nikolininog rođenja i da su joj oni, kasnije, zaista bili velika podrška.

‒ Kad je Nikolina imala šest meseci, otišla sam od muža i zaista sam imala svu moguću pomoć od mojih. Činjenica je da smo tada bili previše mladi i da nismo bili dovoljno dugo zajedno da bi to opstalo ‒ otkriva i nastavlja svoju emotivnu priču.

‒ Sa 26 godina udala sam se po drugi put, ja sam bila spremna, ali tadašnji muž nije, bio je vrlo mlad. Oboje smo hteli da se venčamo, a u braku smo bili dve godine. Činjenica vezana za moje brakove je da se prvi put desilo dete, to smo želeli i bilo je logično da se uzmemo. Drugi put, kada sam se udala za Uroša, to smo uradili jer je on potpisao ugovor i trebalo je da ide u Poljsku. Nismo imali vize pa je delimično razlog što smo se uzeli bio taj da ja mogu da budem sa njim. Isti slučaj je bio i treći put, jer sam tada sa Džuniorom Džekom u Belgiji već ostala preko svake granice i živeli smo zajedno. Nisam mogla da boravim tamo dok se ne venčamo i zato smo se najviše i uzeli ‒ ispričala je Kaja, a onda se osvrnula na brojne komentare na račun njenih „ishitrenih“ udaja.

Pročitajte: Ćerka Kaje Ostojić od mame nasledila ne samo lepotu nego i talenat (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

‒ Večito mi spočitavaju kako imam tri braka iza sebe i onda mi vezuju neke glupe epitete zbog te činjenice, a ne kapiraju, što kaže Nataša Bekvalac, da sam se malo puta udavala koliko sam puta bila zaprošena. To broji ovaj narod koji živi u nekom kamenom dobu, nekad imam takav utisak. Moji roditelji su dugo u braku i volela bih da se to i meni dogodilo. Savršeno je i prelepo kada vidim da postoje ljudi koji su pedeset godina u braku, bila bih najsrećnija da sam i ja imala tu sreću. Život je jedan pa danas niko neće ništa da trpi: gluposti, manjak pažnje, varanje... U mojoj kući nikad nisam imala primer da je majka nipodaštavana ili da je trpela prevaru, pa zato i ja tražim poštovanje.

Kaja otkriva da je čak bila prevarena:

‒ Jednom sam se i razvela zbog prevare, ali ne znam da li bih isto postupila sada, sve se menja s godinama. Tada je to bila kap koja je prelila čašu, zato ne znam dok se ne nađem u toj situaciji. Da se to desi, a mi imamo neku ljubav koja je najveća na svetu, možda bih i oprostila.

Trenutno Kaja je na emotivnom planu izuzetno ispunjena. Sama kaže da veza sa Mateom teče ne može biti lepše, a pevačica je otkrila i da je spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke:

Pročitajte: Romantično iznenađenje u Francuskoj - Kaja ne skida osmeh sa lica (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

‒ Volela bih da ostanem u drugom stanju. Ne osećam prejaku želju da bi mi to bio neki san, ali bila bih srećna kada bi mi se to desilo. Bolje se osećam u svojoj koži i mislim da bih imala više strpljenja i vremena za bebu. Ušla bih u to rasterećenija. Sa 19 sam jurila karijeru, a sad bih mogla potpuno da se posvetim detetu ‒ iskrena je Kaja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti