Sede su ga promenile: Ovako danas izgleda maneken Mladen Radulović, bivši dečko Seke Aleksić i Anabele Atijas (foto)

Sede su ga promenile: Ovako danas izgleda maneken Mladen Radulović, bivši dečko Seke Aleksić i Anabele Atijas (foto)

Autor: | 24/06/2022

0

Mladen Radulović godinama živi u Americi, a ovako danas izgleda

Poznate dame su ga obožavale, a i on se zaljubljivao u njih. Sa jednom je čak planirao i da se oženi. Pre desetak godina manekena Mladena Radulovića gledali smo u spotovima pevačica, a okušao se i kao rijaliti učesnik.

Tako je i upoznao svoje dve velike ljubavi: Seku Aleksić i Anabelu Atijas.

Pročitajte: Mladen Radulović uskoro postaje otac

Arhiva Hello!

 

‒ Sreli smo se na snimanju spota za pesmu „Aspirin“. S vremenom poznanstvo je preraslo u prijateljstvo, a potom u ljubav. Ne volim da se osvrćem, radije punim plućima živim u sadašnjosti i kujem planove za budućnost. A u tim planovima je i Mladen, naravno ‒ govorila je Seka 2007. godine.

Pročitajte: Mladen Radulović - Povratak u javnost

mirko tabašević

 

Mladen je, u intervjuima koje je davao, isticao da je Seka najseksepilnija devojka na domaćoj sceni, spontana i normalna, a kao poseban kvalitet isticao je to što je slava nije ponela. Ipak, ljubav nije potrajala, iako se par verio i najavljivao brak.

Pročitajte: Seka Aleksić - Moj bivši verenik nije naklonjen istom polu

Arhiva Hello!

 

Tri godine kasnije, prilikom učešća u „VIP Velikom bratu“ pred kamerama je započeo romansu sa sveže razvedenom Anabelom. Zabavljali su se i po izlasku iz rijalitija, ali nisu dugo ostali zajedno.

Pročitajte: Anabela Bukva - Najzad pronašla čoveka svog života

Arhiva Hello!

 

Mladen se poslednji put obratio medijima pre tačno deset godina, kada je otkrio da je u vezi sa devojkom po imenu Isidora. Tada je poručio da čekaju bebu i da se raduje što će postati otac. Posle toga, o Mladenu i Isidori više nije bilo vesti.

Kako se završila ta priča ostalo je nepoznanica, tek Mladen Radulović već duže živi u Los Anđelesu. U međuvremenu je svom imenu dodao Mark, a u kosi su se pojavile i prve sede. Nije poznato čime se danas bavi, a ako je suditi po njegovom profilu na Instagramu, gde dominiraju fotografije brendirane garderobe i skupih automobila, vodi prilično luksuzan život.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin