Mladen Radulović: Povratak u javnost

Mladen Radulović: Povratak u javnost

Autor: | 17/02/2012

0

Nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa „Veliki brat“ Mladen Radulović posle duže medijske pauze ponovo se vratio na javnu scenu. Maneken koji je višemesečno odsustvo iz javnog života iskoristio da diplomira na „Megatrend“ fakultetu, na odseku za kulturu i medije, a privodi kraju fakultet za finansije na Univerzitetu „Singidunum“, nedavno je započeo saradnju sa Evropskim kulturnim centrom. Kao saradnik ove institucije odlučio je da započne i muzičku karijeru, pa će uskoro učestvovati i na jednom međunarodnom festivalu u Granadi u Španiji, a planira da se posveti i projektu obnavljanja dvorca „Špicer“ u Beočinu, gde će biti otvoren centar za umetnost i kulturu.
- Nedavno sam upoznao gospođu Ivon koja je u bazi Evropskog kulturnog centra i na njen savet sam odlučio da se malo poigram i prihvatim učešće na Festivalu, a potom planiram i da snimim album prvenac - objašnjava Mladen.
- Pošto sam na poziv mog prijatelja Miloša Ćuruvije, zakupca dvorca „Špicer“, otišao u Beočin, gde se ta velelepna građevina nalazi, odlučio sam da mu pomognem u obnavljanju tog zdanja. Završili smo finansijsku konstrukciju, a uskoro počinju i radovi. Naš projekat “Špicer” imaćedvadeset četiri radna ogranka, vrhunski teatar, zatim jezero, park, mini-zoo vrt, galerijski prostor prema svetskim standardima, televiziju, radio. To će biti jedan od najvećih centara za bavljenje mladim talentima iz umetničkih oblasti. Sve to je podržala i gospođa Ivon koja je oduševljena našom idejom - zaključuje Radulović.  

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti