Šeron Stoun progovorila o najvećoj traumi: Izgubila sam devet beba

Šeron Stoun progovorila o najvećoj traumi: Izgubila sam devet beba

Autor: | 24/06/2022

0

Porodica Šeron Stoun veoma zanimljiva za javnost

Šeron Stoun je svetu zavrtela mozak kada je 1992. prekrstila noge u blokbasteru „Niske strasti“ i ušla u istoriju „pokretnih slika“. Iako je istog časa stekla status seks simbola, holivudska diva oduvek je isticala da je njen privatni život potpuno drugačija priča.

Želela je veliku porodicu, u kakvoj je i sama odrasla, ali sa muškarcima i brakovima nije imala mnogo sreće. No, to je nije ometalo u nastojanjima da se ostvari kao majka. Pošto joj biološki način nije pošao za rukom, odlučila je da usvoji decu.

Pročitajte: Treća smrt za godinu dana, Šeron Stoun potpuno slomljena: Pronađen je u svojoj kolevci, organi su mu otkazali

Guliver Getty Images

 

Porodica Šeron Stoun preživela je svašta 

Prvog sina Roana dobila je sa tadašnjim suprugom Filom Bronstajnom. On ima već 22 godine, a slavna glumica upravo se na Instagramu pohvalila da je postao diplomirani kuvar. Posle razvoda usvojila je drugog dečaka, sada sedamnaestogodišnjeg Lerda, dok je najmlađi Kvin u junu proslavio 16. rođendan.

Borba za majčinstvo bila je duga i bolna, otkrila je nedavno u memoarima. Sve se zakomplikovalo posle snažnog moždanog udara 2001, kada je jedva ostala živa. Novi broj magazina „People“ prenosi njenu izjavu da je doživela čak devet pobačaja.

Pročitajte: Porodica Šeron Stoun je obožava - Festival u Kanu u znaku lepe Srpkinje, ko je ona? (foto)

Guliver Getty Images

 

‒ Mi, žene, nemamo forum na kome bismo raspravljale o dubini takvog gubitka. A ja sam izgubila devetoro dece. To nije mala stvar, teško je i fizički i emocionalno, ali prisiljene smo da mislimo kako je pobačaj nešto što treba same da podnesemo, u tajnosti, kao svoj neuspeh, umesto da dobijemo neophodnu empatiju i isceljenje.

Glumica, koja ponosno nosi svoje 64 godine, ne bi menjala majčinstvo ni za jednu ulogu u „fabrici snova“. Uostalom, odavno je svima stavila do znanja da više voli da peče kolače sinovima i da s njima igra košarku u dvorištu, nego da šeta crvenim tepihom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin