Teodosići ne štede: Soba za malog Bogdana biće pravi mali raj

Teodosići ne štede: Soba za malog Bogdana biće pravi mali raj

Autor: | 15/01/2021

0

Jelisaveta Orašanin pre tačno sedam dana na svet je donela preslatkog sinčića Bogdana. Njegovom dolasku nestrpljivo su se radovali tata Miloš i sestrica Petra, a srećna porodica dane na okupu provodi u svom domu u Bolonji.

Dok oni uživaju u prvim danima sa novim članom porodice, u Srbiji su već počele pripreme sobe za preslatkog mališana. Kako zbog Miloševih obaveza porodica još neko vreme ostaje u Bolonji, dekoraciju Bogdanove sobe prepustili su Jelisavetinoj sestri Milici. Ponosna tetka sprema pravi mali raj u kome će sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića provoditi vreme, kada je sa porodicom u Srbiji.

Pročitajte: Dobrodošlica za malog Teodosića - Jelisaveta pokazala šta ju je dočekalo po povratku iz porodilišta (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)


- Milica i Jelisaveta su uvek tu jedna za drugu šta god da treba. Kada ju je Jelisaveta zamolila da se pobrine oko uređenje dečje sobe, Milica je odmah pristala. Kako i sama Milica ima sina, već je znala šta treba da uzme za enterijer sobe. Obišla je nekoliko beogradskih salona nameštaja, a za ono što nije bila sigurna da li će se dopasti Jelisaveti i Teu, slala je sestri fotografije da pita da li to da uzme. Ostalo je još nekoliko detalja i sve će biti spremno kada dođu iz Bolonje - kaže za "Blic" izvor blizak bračnom paru Teodosić.

- Nisu žalili novac da soba za dečaka bude savremeno opremljena. Uglavnom će preovladavati plava boja, a rodbina je već počela da kupuje igračke, tako da malom Bogdanu ništa neće nedostajati - dodaje izvor.

Sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića trenutno je u centru pažnje cele porodice, ipak, to ne znači da mala Petra oskudeva u pažnji i ljubavi. Izvor otkriva da je devojčica zapravo već osvojila srca svih članova porodica Orašanin i Teodosić.

Pročitajte: Jelisaveta i Miloš Teodosić u strasnom zagrljaju! Ovakve ih još niste videli (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

- Svi sa nestrpljenjem čekaju da dođu i da mogu da uživaju u igranju sa mališanom, ali i Petrom koja je postala glavna mezimica porodice Orašanin i Teodosić. Inače, Jelisaveta se odlično snašla sa drugim detetom, ali planira da angažuje i dadilju.

- Kada treba da završi neke obaveze ili da ima vreme samo za sebe, Jelisaveta ima u planu da angažuje bebisiterku. Za sada sve odlično postiže i ništa joj ne predstavlja problem. Bogdan je mirna beba, kao i Petra pa uspeva sve da postigne - otkriva izvor.

Jelisaveta Orašanin odlučila je da sada napravi malu pauzu što se posla tiče. S obzirom da je kao trudnica aktivno radila, odmor će joj sada prijati, a uz to, dodaje izvor, mnogo je teže uskladiti poslovne obaveze sada kada ima dvoje mališana, o kojima mora da brine.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram

Najnovije vesti