Priča se da želi da postane dečak: Dženifer Lopez konačno otkrila u kom se rodu obraća ćerki

Priča se da želi da postane dečak: Dženifer Lopez konačno otkrila u kom se rodu obraća ćerki

Autor: | 20/06/2022

0

Ćerka Dženifer Lopez navodno želi da postane dečak

Majka vam je jedna od najlepših žena današnjice, a vi, umesto da zbog toga budete privilegovani, ne znate gde ćete od pritisaka koji nadiru sa svih strana. Ta žena je Dženifer Lopez, a „problem“ ‒ njena četrnaestogodišnja ćerka Ema, jedno od blizanaca koje je dobila u braku sa Markom Entonijem.

Pročitajte: Lepotica ima samo 23 godine - Ženi se Mark Entoni, svaka sličnost sa Dženifer Lopez je slučajna (foto)

Getty Images

 

Kada ste dete poznatih roditelja, ne možete da izbegnete pažnju javnosti i medija. Pri tom vas niko ne pita da li uopšte želite da budete pod uveličavajućim staklom. Tu su i društvene mreže, savršen poligon za izbacivanje frustracija, salvi uvreda i neprimerenih komentara kojih niko nije pošteđen. Tinejdžerka se često nađe na udaru jer, po nekom nepisanom pravilu, ne izgleda kao ćerka jedne muzičke dive i ikone stila.

Pročitajte: Na udaru surovih kritika - Ćerku Dženifer Lopez napadaju zbog izgleda (foto)

Profimedia

 

Zgodna Dženifer oličenje je ženstvenosti, dok je njena mala kopija – sve suprotno. Ema je odvažno krenula svojim modnim putem, voli ležerniju, sportsku odeću i ne interesuje je šta ko misli, iz čega su neki zaključili da je zapravo transrodna osoba i da želi da postane dečak. Ako se sećate, slične priče donedavno su pratile i malu Šajlo, ćerku Anđeline Džoli i Breda Pita. Na kraju je Šajlo celom svetu pokazala da je prava devojčica i da niko ne mora da brine zbog toga.

Pročitajte: Anđelina Džoli sa decom na crvenom tepihu - Zahara u maminoj haljini sa Oskara, Šajlo više ne želi da bude dečak

Instagram

 

Međutim, Dženifer je posle nedavnog zajedničkog nastupa sa Emom na stadionu u Los Anđelesu koristila rodno neutralnu zamenicu „oni“ umesto „ona“ dok se obraćala ćerki.

‒ Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Zato je ovo posebna prilika. Oni su vrlo zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu. Ali, vredni su svake pare jer su moj najdraži partner za duet ‒ našalila se pevačica.

Pročitajte: Dženifer vs Dženifer - Lopez je oličenje glamura, Garner je drugo ime za nonšalanciju, a vezuje ih – isti čovek

Youtube printscreen

 

I ne, nije mislila na „njih“ blizance, jer se na pozornici pojavljuje samo sa „njom“, Emom.

Devojčica je tom prilikom imala neobičan stajling, roze šorts i majicu, a kratku kosu pokrila je kačketom. Mikrofon koji je držala bio je u bojama duge, odnosno LGBT populacije. I eto povoda za nove glasine...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti