Ćerku Dženifer Lopez razapinju jer izgleda kao dečak: Najnovije fotogrtafije ne prestaju da se komentarišu

Ćerku Dženifer Lopez razapinju jer izgleda kao dečak: Najnovije fotogrtafije ne prestaju da se komentarišu

Autor: | 20/10/2023

1

Ćerka Dženifer Lopez na meti uvreda zbog izgleda

Kada imate poznate roditelje, naročito u svetu šou-biznisa, ne možete da izbegnete pažnju javnosti i medija. Posmatraju vas pod lupom, prate svaki vaš korak, ocenjuju od glave do pete i neprestano vam stvaraju pritisak. A ako vam je mama Dženifer Lopez, jedna od najlepših žena sveta, taj teret je još teži.

Guliver Getty Images

 

U braku sa Markom Entonijem slavna pevačica i glumica dobila je blizance Maksa i Emu. Oni sada imaju 15,5 godina i u najosetljivijem su dobu.

Pročitajte: Želite pozadinu kao Dženifer Lopez? 10 namirnica od kojih raste zadnjica, a ne izazivaju celulit

Dečaka skoro da i ne viđamo, ali devojčica se često nađe na meti paparaca. Pre nekoliko dana pravila je mami društvo u šetnji Los Anđelesom, a slike su istog časa stigle do tabloida i interneta.

Profimedia

 

Tinejdžerka se, kao verovatno sva deca u tom uzrastu, drži sopstvenih pravila oblačenja. Mnogi smatraju da njen stil nije preterano ženstven, naprotiv. Pošto se očigledno ne trudi da izgleda kao ćerka jedne muzičke dive i modne ikone, često je tema žustrih rasprava na društvenim mrežama i podrugljivih komentara. Uvrede su, nažalost, brojnije od komplimenata.

Instagram

 
 

Ema voli ležerniju, sportsku garderobu, i reklo bi se da je nimalo ne interesuje šta ko misli. Takav stav bio je dovoljan da neki zaključe kako je zapravo transrodna osoba. Sumnje je podgrejala i njena majka. Naime, Dženifer je posle jednog zajedničkog nastupa koristila rodno neutralnu zamenicu „oni”, umesto „ona”, dok se obraćala ćerki.

Da Ema nije odustala od „dečačkog” imidža, dokazuju i aktuelne fotografije. I dalje nosi vrećaste šortseve, skejterske patike i kačket. Ne preferira žensku garderobu, a reklo bi se da joj ni šminkanje nije omiljeni hobi.

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 18:52 20.10.2023
Odgovori

I mama joj je decak. Za curicu je i normalno da izgleda kako izgleda. Nego to sto joj mama izgleda kao muskobanjasta devojcica je mnogo vise za osudu.

hellomagazin.rs Emma McIntyre/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti