Brat Džulije Roberts dobio ulogu u domaćoj seriji, stiže u Beograd i ima samo jedan zahtev

Brat Džulije Roberts dobio ulogu u domaćoj seriji, stiže u Beograd i ima samo jedan zahtev

Autor: | 15/06/2022

1

Brat Džulije Roberts stiže u Srbiju

Ekipa serije „Južni vetar“ dobiće pojačanje pravo iz Holivuda! Erik Robertsbrat Džulije Roberts, pridružiće se snimanju druge sezone jer mu je poverena uloga američkog agenta koja je prvobitno bila namenjena Majklu Madsenu.

Pročitajte: Šest meseci nakon što je naslednik Majkla Madsena sebi oduzeo život, glumac uhapšen

Getty Images

 

Madsen je od snimanja odustao zbog porodične tragedije. Naime, njegov sin je u januaru izvršio samoubistvo, zbog čega glumac još nije spreman da se vrati poslu.

Kako navodi izvor blizak produkciji, nije bilo lako naći glumca približnih godina i jednako popularnog kao što je Madsen, a da ne traži ogroman honorar.

Pročitajte: Tajanstveni blizanci Džulije Roberts na korak od punoletstva, glumica raznežila fotografijom iz porodičnog albuma

Getty Images

 

‒ Došli su do Erika i brzo se dogovorili. On već sledeće nedelje treba da dođe u Beograd i počne sa snimanjem. Za razliku od svoje megapopularne sestre Džulije, Erik nikada nije bio u Srbiji, pa se nadamo da će mu boravak ovde prijati ‒ kaže izvor produkcije za „Kurir“. ‒ Kada je reč o Erikovim uslovima nije tražio ništa specijalno osim da ima svoju prikolicu u kojoj će boraviti i pripremati se tokom snimanja serije. 

Premijera novih epizoda serije očekuje se na proleće 2023. godine na „Radio-televiziji Srbije“.

Komentari (1)

Loading
Leona 08:32 16.06.2022
Odgovori

Nije on 'brat Dzulije Roberts', nego Erik Roberts - glumcina. Upamcen iz mnogih filmova. E sad, sto nema noge lepe kao sestrine ne znaci da je manje vredan. Ali zato ima kcer Emu, takodjer glumicu, lepu ns tetku.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti