Tajna izašla na videlo: Džastin Timberlejk posle šest meseci skrivanja javnosti otkrio istinu

Tajna izašla na videlo: Džastin Timberlejk posle šest meseci skrivanja javnosti otkrio istinu

Autor: | 18/01/2021

0

Još u julu 2020. godine, svetski mediji preneli su da je Džastin Timberlejk postao otac po drugi put. Ipak, njegova supruga Džesika Bil i on, nisu do sada potvrdili ove vesti, niti su javno postavljali fotografije novog člana porodice. Posle nešto više od šest meseci skrivanja i nagađanja, Džastin Timberlejk tokom virtualnog gostovanja u najgledanijoj američkoj emisiji "The Ellen Show" otkrio je da su Džesika i on postali roditelji preslatkog dečaka.

- Ime mu je Fineas, sjajan je, jako sladak i niko od nas ne spava. Ali smo veoma uzbuđeni, ne možemo biti srećniji i zahvalniji - rekao je glumac.

Pročitajte: Džesika Bil i Džastin Timberlejk – postupak zbog kog je javnost zanemela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Ime Fineas je hebrejskog porekla i potiče od reči "Pinchas", što znači "proročanstvo".

Džastin i Džesika 2012. stali su na "ludi kamen", a Džastin Timberlejk postao je otac 2015. kada se rodio preslatki Sajlas. Sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana.

Na pitanje o tome, kako se snalaze sada kada su roditelji dvoje dece, Džastin je duhovito odgovorio:

- Više se ne viđamo. Ne, ne, jako nam je zabavno. Sajlas je jako uzbuđen.

Pročitajte: Džastin Timberlejk se javno izvinio supruzi zbog pijanstva i flerta s koleginicom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Podsetimo, par se iz javnosti povukao, kada je Džastin uslikan u prisnom odnosu sa koleginicom Ešli Venvrajt. Džastin se tada javnosti obratio na svom "Instagramu", a nakon toga, on i Džesika odlučili su da svoju privatnost čuvaju isključivo za sebe i svoje najbliže.

- Trudim se budem što dalje od tračeva, ali zbog moje porodice, osećam da je važno da odgovorim na nedavne spekulacije koje su povredile ljude koje volim. Pre nekoliko nedelja napravio sam neoprostivu grešku - ali neka bude jasno - ništa se nije desilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Ovo nije primer koji želim da dam svom sinu. Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici jer su prošli kroz tako sramotnu situaciju, a biću fokusiran da budem najbolji muž i otac - napisao je Timberlejk na Instagram nalogu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kevin Winter, Getty Images for iHeartMedia via Guliver

Najnovije vesti