Džesika Bil i Džastin Timberlejk - postupak zbog kog je javnost zanemela

Džesika Bil i Džastin Timberlejk - postupak zbog kog je javnost zanemela

Autor: | 20/07/2020

0

Džesika Bil i Džastin Timberlejk šokirali su javnost. Naime, Džesika je bila u blagoslovenom stanju, što je uspešno skrivala od javnosti. Popularni par dobio je još jednog sina, kome se najviše obradovao petogodišnji brat Sajlas.

Od marta se nisu javno pojavljivali i smatra se da su period izolacije proveli u njihovoj kući u Montani. Što se pojavljivanja na društvenim mrežama tiče, par je pažljivo birao fotografije koje će objaviti, tako da se Džesika gotovo ni na jednoj ne vidi cela.

Pročitajte: Džesika Bil žali što nije dobila ulogu u filmu “Beležnica”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Mar 3, 2020 at 10:07am PST

Rođenje drugog sina dogodilo se osam meseci nakon što je Džastin uslikan u noćnom provodu sa koleginicom sa kojom je radio na novom filmu. Glumac se suprugi javno izvinio zbog tračeva i navoda o preljubi. Tom prilikom Džastin nije nosio burmu i pio je prilično mnogo, a sa koleginicom Ališom Vejnvrajt bio je prilično prisan.

U jednom intervjuu glumac je rekao:

‒ Držim se podalje od tračeva, ali u ovom trenutku osećam potrebu da prokomentarišem nedavne naslove kako bih zaštitio porodicu i ženu koju volim ‒ prenosi „Daily Mail“.

‒ Napravio sam određeni propust u ponašanju, ali, da budemo jasni, ništa se nije desilo između mene i moje koleginice ‒ dodao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Nov 1, 2019 at 9:14am PDT

‒ Želim da se izvinim svojoj neverovatnoj supruzi na svemu što je prošla. Zaista se trudim da budem najbolji muž i otac i dam dobar primer svom sinu.

Izgleda da mu je Džesika Bil oprostila, pa je koristila situaciju da na društvenim mrežama iskaže koliko je njena ljubav prema suprugu jaka.

Pročitajte: Zlatni parovi na dodeli Zlatnih globusa - Džastin Timberlejk i Džesika Bil su neodoljivi (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Mar 3, 2020 at 7:52am PST


Izgleda da je paru zaista bila potrebna distanca od javnosti, ne samo da bi se Džesika u trudnoći osećala sigurno, već i da bi prevazišli krizu i uživali u iskrenoj ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Apr 8, 2020 at 1:32pm PDT

Sada su bogatiji za jednog člana porodice, a Džastin i Džesikina mama neprestano su sa njom i pružaju joj neophodnu pomoć oko obojice mališana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/setty, Instagram