Bile su u ljubavi sa istim muškarcem: Dragana Katić pokazala u kakvim je odnosima sa porodicom svog bivšeg partnera (foto)

Bile su u ljubavi sa istim muškarcem: Dragana Katić pokazala u kakvim je odnosima sa porodicom svog bivšeg partnera (foto)

Autor: | 14/06/2022

0

Dragana Katić i Ljiljana Živanović bile su u ljubavi sa istim čovekom i rodile mu decu ‒ Ljiljana ćerku Bobanu, a Dragana sinove Bojana i Bobana.

Braća i sestra oduvek su negovali uzajamnu ljubav i pažnju, ali zanimljiv je podatak da su Dragana i Ljiljana izgradile skoro pa familijaran odnos.

Pročitajte: Majčino srce je ludo od sreće - Sin Dragane Katić oduševio, Bojan je izabrao nju

Instagram

 

„Naša deca imaju dve majke“, poručila je nedavno gospođa Živanović uz fotografiju na kojoj je sa Draganom Katić, i tako jasno stavila do znanja kakva je situacija u porodici.

Otac njihove dece, sa kojim je Ljiljana bila u braku, a Dragana kasnije u vezi, preminuo je 2019. godine posle duže bolesti.

Pročitajte: Čestitamo - U domu Dragane Katić čuje se pesma, voditeljka lije suze radosnice

Instagram

 

Voditeljka je sinove podizala sama, a o odnosu sa bivšim emotivnim partnerom jednom prilikom je rekla:

‒ Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i sa tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih razloga nije mogao da učestvuje u odrastanju sinova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin