Pobednica Survivora Nevena Blanuša progovorila o zdravstvenim problemima koje je sve vreme krila: Bolest mi je urođena

Pobednica Survivora Nevena Blanuša progovorila o zdravstvenim problemima koje je sve vreme krila: Bolest mi je urođena

Autor: | 13/06/2022

0

Nevena Blanuša prva je pobednica avanturističkog rijalitija rijalitija Survivor, a ženstvenu Zagrepčanku, inače magistra kineziologije i profesionalnu igračicu hokeja na travi, na tom putu nisu zaustavili ni nesnosni vremenski uslovi u Dominikanskoj Republici, ni fizički snažniji protivnik, ni zdravstveni problemi o kojima je prvi put javno progovorila za hrvatsku Gloriju.

Pročitajte: Najbolji od svih - Nevena i Stefan pobednici Survivora 2022

Promo

 
 

Neveni su, naime, pre sedam godina na početku utakmice popucali prednji ukršteni ligament i meniskus na desnom kolenu. Iako joj je trener savetovao da ne igra, ona je insistirala da nastavi i tako je uspela da izdrži skoro do kraja, trpeći užasnu bol. Od hokeja je morala da pauzira dve godine.

Ubrzo posle toga usledio je novi udarac – dijagnostikovano joj je suženje mokraćnog kanala, zbog čega nije mogla da polaže praktične ispite na Kineziološkom fakultetu. 

Pročitajte: Životna priča učesnice Survajvera nateraće vam suze na oči - Mamu su sahranili deset dana nakon što me je rodila

Instagram

 

‒ Bolest mi je bila urođena, ali sam za nju saznala tek na trećoj godini fakulteta, kada sam prilikom plivanja počela da dobijam infekcije. Prvo sam se lečila u Vinogradskoj bolnici, a onda sam operisana na Rebru. Sada mi je ostao još jedan kamen u bubregu, no naučila sam da živim s njim. Ne želim da kukam, jer sam u bolnici viđala ljude s mnogo većim problemima – ispričala je Nevena za hrvatsku Gloriju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti