Ti si sve što sam sanjala: Ćerka Gvinet Paltrou proslavila punoletstvo, zanemećete kada vidite u kakvu je lepoticu izrasla Epl (foto)

Ti si sve što sam sanjala: Ćerka Gvinet Paltrou proslavila punoletstvo, zanemećete kada vidite u kakvu je lepoticu izrasla Epl (foto)

Autor: | 17/05/2022

0

Ćerka Gvinet Paltrou proslavila punoletstvo

Ćerka Gvinet Paltrou pre nekoliko dana proslavila je punoletstvo, što je bio povod da joj mama posveti dirljivu objavu na Instagramu koja je sve raznežila.

„18. Malo mi je ponestalo reči ovog jutra. Ne mogu biti ponosnija na ženu koja si postala. Ti si sve što sam sanjala i mnogo više od toga. Ponos je blaga reč, moje srce preplavljeno je emocijama koje ne mogu da prenesem rečima. Ti si duboko posebna u svakom smislu. Srećan rođendan, moja draga devojčice. Nadam se da znaš koliko si posebna i koliko si svetlosti donela svima koji te poznaju. Posebno meni. Govorim to stalno i nikada neću prestati... Što bi rekla teta Dru, rođena sam na isti način kao i ti. Volim te. Mama.“

Pročitajte: Ćerka Gvinet Paltrou izrasla u lepoticu bez premca (foto)

Ubrzo posle objave počele su da pristižu čestitke fanova, kao i komplimenti na račun izgleda zanosne Epl za koju kažu da je ista majka

Pročitajte: Prelepa ćerka Antonija Banderasa na crvenom tepihu u drugi plan bacila slavnog oca (foto)

Instagram

 

Sa frontmenom benda Coldplay Krisom Martinom Gvinet ima sina i ćerku, a bivši supružnici ostali su posle razvoda u prijateljskim odnosima i žive blizu kako bi mogli što bolje da organizuju obaveze oko dece.

Slavna glumica nedavno je otkrila kako su ćerki dale ime Epl.

- Njen tata je predložio ime i ja sam se zaljubila. Pomislila sam da je originalo i kul. Ne mogu da zamislim da je zovu bilo kako drugačije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti