Vedrana Rudan uputila stravične reči Kilibardi: Do 42. niste mogli naći nekog pastuva da vas oplodi?! Usledio je neočekivan odgovor

Vedrana Rudan uputila stravične reči Kilibardi: Do 42. niste mogli naći nekog pastuva da vas oplodi?! Usledio je neočekivan odgovor

16/05/2022

0

Kilibarda i Vedrana Rudan u sukobu koji niko nije mogao ni da sanja 

Vedrana Rudan proteklih dana boravila je u Srbiji radi promovisanja svoje nove knjige „Doživotna robija“, a tim povodom gostovala je i na TV Prva u emisiji „Sve u svemu“. Voditeljka Marija Kilibarda najavila ju je srdačno, a intervju započela konstatacijom da je pošto je pročitala roman bila pomalo „slomljena“. 

‒ Kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga, vaša poruka je: Pa, šta će ti deca. Nisu ti potrebna, to je doživotna robija ‒ pojasnila je Marija kako je doživela Vedraninu novu knjigu, uz konstataciju da je ona u poziciji njene glavne junakinje.

Pročitajte: Haos u Jutarnjem! Vedrana Rudan isprozivala Jovanu Joksimović - Još kad biste pročitali knjigu... Ali to bi bilo previše (video)

Za hrvatsku književnicu, uvek spremnu za razgovor bez dlake na jeziku to je bilo dovoljno da pod lupu stavi Marijinu intimu. 

‒ Koliko vi imate godina? 42. E, pa vi sad meni objasnite, a ja vas držim svetskom budalon posle ove rečenice: šta će vama deca.

‒ Ostvarena sam u svakom smislu, a od 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna ‒ odgovorila je Marija.

‒ Od 25. godine do dana današnjeg niste mogli naći nekog pastuva da vas oplodi ‒ zapitala se glasno Vedrana. Kada je voditeljka rekla „tako su bile podeljene karte“, nastavila je svoj traktat: 

‒ Ma, nije istina, karte nisu podeljene. Vi sad prodajete tezu da žene ne odlučuju ni o čemu, nego kao budale čekaju karte. Koje karte?! Vama deca sada ne trebaju. I to nije poruke za sve, to je poruka za stare babe. Ne treba ti dete, ženo! Imaš sebe, imaš ljubavnika, verovatno imaš lošeg šefa ili šeficu. Šta će ti još i dete? Bebisiterka će više koštati nego što zarađuješ.

youtube printscreen

 

Kilibarda i Vedrana Rudan bez dlake na jeziku 

Ni Marija nije želela da odustane od svojih argumenata, pa je poručila: 

‒ Kad neko misli da ima dovoljno topline u svom srcu, dovoljno energije i strpljenja da tom detetu podari lep i ušuškan dom, mnogo ljubavi i obrazovanja, mislim da su to dovoljni uslovi da bude majka.

‒ Ali, vi nemate ništa od toga, nemate energije jer ste stari ‒ nije se predavala gošća.

‒ Hajde da se čujemo za pet godina. Naći ću vas i javiti vam novosti ‒ predložila je Marija Kilibarda, a Vedrana je ostala pri svom stavu. 

Pročitajte: Romantična Toskana za dvoje - Pogledajte gde letuju Marija Kilibarda i Branislav Vučelić (foto)

Luka Šarac

 

‒ Ne znam da li ću biti živa tada. Ja ne želim slati nikakve poruke, vi ste meni krenuli da pričate kako želite decu, pa razgovaramo o tome. Ali, nisam tu da bih ženama mahala – nemojte da imate decu. Radite šta vam je volja. A vi ste sad napravili PR, pa će momci navaliti. 

‒ Nema potrebe. Dovoljan je jedan poseban, a on je tu. Verujem da biste se zaljubili u njegove oči kada biste ih videli ‒ zaključila je Marija Kilibarda, aludirajući na svog dečka Branislava Vučelića sa kojim je u vezi od 2020. godine.

 Zbog cele novonastale situacije, nekoliko sati kasnije Vedrana se oglasila na svom blogu i uputila javno izvinjenje Mariji Kilibardi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs youtube printscreen / Instagram