Do 42. niste mogli naći pastuva da vas oplodi? Vedrana upitala Kilibardu, usledio neočekivan odgovor

Do 42. niste mogli naći pastuva da vas oplodi? Vedrana upitala Kilibardu, usledio neočekivan odgovor

Autor: | 25/02/2024

1

Marija Kilibarda i Vedrana Rudan u klinču

Jedno gostovanje Vedrane Rudan na TV Prva i dan-danas se prepričava.

Naime, spisateljica je boravila u Srbiji radi promovisanja svoje knjige „Doživotna robija“, a tim povodom gostovala je u emisiji „Sve u svemu“ koju je tada vodila Marija Kilibarda.

Voditeljka je gošću najavila srdačno, a intervju je započela konstatacijom da je bila pomalo „slomljena“ nakon što je pročitala roman. 

‒ Kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga, vaša poruka je: Pa, šta će ti deca. Nisu ti potrebna, to je doživotna robija ‒ pojasnila je Marija kako je doživela Vedraninu novu knjigu, uz konstataciju da je ona u poziciji njene glavne junakinje.

Amir Hamzagić/ATA Images

 

Za hrvatsku književnicu, uvek spremnu za razgovor bez dlake na jeziku, to je bilo dovoljno da pod lupu stavi Marijinu intimu. 

- Koliko vi imate godina? 42. E, pa vi sad meni objasnite, a ja vas držim svetskom budalom posle ove rečenice: šta će vama deca.

- Ostvarena sam u svakom smislu, a od 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna ‒ odgovorila je Marija.

Pročitajte: Vedrana Rudan iznela stav o masovnim koncertima Aleksandre Prijović po regionu - Da li bi se neko drugi usudio ovo da kaže?

- Od 25. godine do dana današnjeg niste mogli naći nekog pastuva da vas oplodi -  zapitala se glasno Vedrana. Kada je voditeljka rekla „tako su bile podeljene karte“, nastavila je svoj traktat: 

- Ma, nije istina, karte nisu podeljene. Vi sad prodajete tezu da žene ne odlučuju ni o čemu, nego kao budale čekaju karte.

- Koje karte?! Vama deca sada ne trebaju. I to nije poruke za sve, to je poruka za stare babe.

- Ne treba ti dete, ženo! Imaš sebe, imaš ljubavnika, verovatno imaš lošeg šefa ili šeficu. Šta će ti još i dete? Bebisiterka će više koštati nego što zarađuješ - bila je oštra Rudan.

 

 

Ni Marija nije želela da odustane od svojih argumenata, pa je poručila: 

- Kad neko misli da ima dovoljno topline u svom srcu, dovoljno energije i strpljenja da tom detetu podari lep i ušuškan dom, mnogo ljubavi i obrazovanja, mislim da su to dovoljni uslovi da bude majka.

- Ali, vi nemate ništa od toga, nemate energije jer ste stari ‒ nije se predavala gošća.

Marija Kilibarda i Vedrana Rudan u klinču

- Hajde da se čujemo za pet godina. Naći ću vas i javiti vam novosti ‒ predložila je Marija Kilibarda, a Vedrana je ostala pri svom stavu. 

- Ne znam da li ću biti živa tada. Ja ne želim slati nikakve poruke, vi ste meni krenuli da pričate kako želite decu, pa razgovaramo o tome. Ali, nisam tu da bih ženama mahala - nemojte da imate decu. Radite šta vam je volja. A vi ste sad napravili PR, pa će momci navaliti. 

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

 

‒ Nema potrebe. Dovoljan je jedan poseban, a on je tu. Verujem da biste se zaljubili u njegove oči kada biste ih videli ‒ zaključila je Marija Kilibarda, aludirajući na svog dečka Branislava Vučelića sa kojim je u vezi od 2020. godine.

Zbog cele novonastale situacije, nekoliko sati kasnije Vedrana se oglasila na svom blogu i uputila javno izvinjenje Mariji Kilibardi, te 2022. godine.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Amir Hamzagić, Antonio Ahel/ATA Images