Haos u Jutarnjem! Vedrana Rudan isprozivala Jovanu Joksimović: Još kad biste pročitali knjigu... Ali to bi bilo previše (video)

Haos u Jutarnjem! Vedrana Rudan isprozivala Jovanu Joksimović: Još kad biste pročitali knjigu... Ali to bi bilo previše (video)

Autor: | 12/05/2022

1

Vedrana Rudan i Jovana Joksimović - Haos u jutarnjem programu

Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu Jovane Joksimović i predstavila svoju novu knjigu „Doživotna robija“. Kontroverzna spisateljica i domaćica programa tom prilikom provocirale su jedna drugu, ali sve se završilo u šaljivom tonu.

Pročitajte: Vedrana Rudan izgubila vid - Mene je korona tresnula u oči, lekari nemaju objašnjenje

K1 printscreen

 

‒ Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvek volim da pročitam šta mi je napisala, uvek je to nešto... ‒ rekla je Jovana, a Vedrana joj nije ostala dužna.

‒ Još kad biste i knjigu pročitali... Ali to je previše, nećemo da preterujemo. Vi ćete pročitati potpis ‒ uzvratila je hrvatska književnica u svom maniru.

Pročitajte: Prevaranti, surovi ljudi! Nataša Aksentijević osula žestoku paljbu po Željku i Jovani nakon što je radila na njihovoj televiziji

K1 printscreen

 

‒ Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame! ‒ dodala je Vedrana u šali, aludirajući na nedavni sukob Jovane Joksimović i lidera pokreta Oslobođenja Mlađana Đorđevića.

Rudanova je potom počela da piše posvetu, nastavljajući da se šali na račun poznate voditeljke.

Pročitajte: Duel pevačice i voditeljke - Ona se usudila da ponese istu haljinu kao Jovana Joksimović, koja je zgodnija? (foto)

K1 printscreen

 

‒ Napisaću Ivani najvećoj, mislim, ja to uvek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani ‒ našalila se Vedrana, na šta je Jovana odgovorila da je često zovu i Jelena.

‒ Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin