Zorana Mihajlović elegantnom zabavom za odabrane proslavila rođendan, zvezda svečanog ručka ministarkina majka Marica (foto)

Zorana Mihajlović elegantnom zabavom za odabrane proslavila rođendan, zvezda svečanog ručka ministarkina majka Marica (foto)

Autor: | 07/05/2022

0

Rođendan Zorane Mihajlović 

Ministarka rudarstva i energetike aktivna je na društvenim mrežama, pa nam tako s vremena na vreme dozvoli uvid i u svoj privatni život. Proslava 52. rođendana bila je povod da nam Zorana Mihajlović prenese delić atmosfere.

Pročitajte: Zaslužile smo malo da skitamo - Ministarka Mihajlović pokazala kako provodi slobodno vreme (foto)

Instagram

 

Rođendan Zorane Mihajlović slavio se u jednom restoranu na Senjaku, a svečanom ručku za odbarane prisutsvovali su članovi porodice i najbliži prijatelji.

“Srećna sam što vas imam i zahvalna na bezuslovnoj ljubavi i podršci. Život bez porodice i bliskih prijatelja ne može biti ispunjen. Hvala mojoj mami, Adi i svim koji ste mi ulepšali rođendan i priredili iznenađenje”, napisala je ministarka Mihajlović uz fotografije za proslave.

Pročitajte: Ministarka u ležernom izdanju - Zorana Mihajlović iznenadila odvažnom modnom kombinacijom (foto)

Instagram

 

Rođendanskom ručku prisustvovao je i Zoranin partner, biznismen Vladimir Atanacković, inače ljubav iz srednjoškolskih dana.

Pročitajte: Ljubavna priča kao sa filmskog platna - Ovo je muž ministarke Zorane Mihajlović (foto)

Instagram

 

Ipak, zvezda proslave bila je ministarkina majka Marica Mihajlović. Elegantna dama plenila je izgledom, a za ovu priliku odabrala je beli sako, crnu košulju i večnu bisernu ogrlicu.

Pročitajte: Ministarka i domaćica - Zorana Mihajlović Božić proslavlja nikad srećnija, ova dama je njena desna ruka (foto)

Instagram

 

Rođendan Zorane Mihajlović svojim prisustvom uveličala su i neka poznata lica, među kojima smo primetili modnog kreatora Igora Todorovića i Maju Rakovic, vlasnicu Naxi radija.

Pročitajte: Crno, ali na njen način - Zoranu Mihajlović zbog ovoga žene obožavaju (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Ministarku u Vladi Srbije iznenađenje je sačekalo i sutradana u njenom kabinetu, a reč je o prelepom buketu belih ruža.

“Draga naša potpredsednice, srećan vam rođendan! Želimo vam da ste nam zdravi, voljeni, srećni, uspešni, ispunjeni i uvek lepi! Vaš Kabinet”, piše u rođendnaskoj poruci.

Pročitajte: Zorana Mihajlović otkriva najskuplju žensku tajnu - Kako biti skockan od glave do pete u 6 ujutru

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti