Doris Dragović zablistala u damskom izdanju: Elegantna haljina, romantični talasi i večni biseri (foto)

Doris Dragović zablistala u damskom izdanju: Elegantna haljina, romantični talasi i večni biseri (foto)

Autor: | 05/05/2022

3

Stil Doris Dragović još jednom nas je oborio s nogu

Doris Dragović odavno izbegava javna dešavanja, a kada se slučajno negde i pojavi, nastaje pravi zemljotres. Tako je bilo i pre nekoliko dana u Splitu, kada su je predstavnici medija primetili dok je dolazila na venčanje svoje rođake, nekadašnje manekenke Iris Rajčić, i Marka Livaje, fudbalera Hajduka. Nakratko se zaustavila pred reporterima i poručila da mladencima želi sve najbolje, a potom nastavila, do restorana roditelja Petra Graše, gde je održano slavlje.

Pročitajte: Moje si rame za plakanje - Doris Dragović iznenadila emotivnom porukom suprugu i retkom zajedničkom fotografijom

Za ovaj važan dan popularna pevačica odabrala je elegantnu tamnoplavu haljinu, koja je na njoj izgledala zaista bezvremenski. Stajling je upotpunila „Gucci“ maramom, bisernom ogrlicom, klač-torbicom i bež cipelama, dok je u frizuru ubacila malo romantičnih talasa i dalmatinske tradicije. 

Iako je na svadbu došla kao gost, Doris je u nekom trenutku dohvatila mikrofon i zapevala, na oduševljenje prisutnih.

Pročitajte: Zbog porodice je rekla zbogom karijeri - Ovo je sin Doris Dragović, javnost ga nikada do sada nije videla (foto)

Komentari (3)

Loading
Tijana 19:43 06.05.2022
Odgovori

Lepo u skladu sa svojim godinama, damski, a ne ko Lidija Vukicevic ili Neda Ukraden!

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti