Privatni raj ministarke energetike: Zavirite u prelepi dom Zorane Mihajlović (foto)

Privatni raj ministarke energetike: Zavirite u prelepi dom Zorane Mihajlović (foto)

Autor: | 26/09/2021

3

Dom Zorane Mihajlović – porodična oaza nedaleko od gradske vreve

Ministarka rudatstva i energetike u Vladi Ane Brnabić, Zorana Mihajlović, živi u jednom od najlepših delova Beograda gde ima svoj stan.

Pročitajte: Zorana Mihajlović - To što osećam ponekad se vidi na mom licu, ali to je zato što ne volim glumu i foliranje

Popularna političarka je, nadomak gradske vreve, u ambijentu okruženom zelenilom, napravila prelepu oazu u kojoj se odmara nakon napornih profesionalnih obaveza.

Osim porodice društvo joj prave i ljubimci, dva psa i mačka, koji se odazivaju na imena: Momčilo, Sunčica i Mačkica.

S obzirom da u njenoj biografiji značajno mesto zauzima i profesura, Zorana Mihajlović se i sama  konstantno edukuje i radi na usavršavanju, pa pri ruci uvek ima neki naslov iz stručne literature. Ovog leta njen izbor je knjiga Roberta Blaževića “Legitimnost, vlast i ideologija”.

Pročitajte: Zorana Mihajlović otkriva najskuplju žensku tajnu - Kako biti skockan od glave do pete u 6 ujutru

U domu potpredsednice Vlade, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim svojim stilom, osim umetničkih slika i predmeta, na svakom koraku mogu se videti vaze ispunjene buketima svežeg cveća.

- Volim rano jutro, ustajem pre svih u kući i radujem se tom delu dana. Uživam dok pijem kafu, pišem, radim i čitam. Često idem na plivanje, volim duge šetnje. Nekada sam trenirala plivanje, to je sport koji obožavam. Uvek treba naći vremena za sebe, mada je to kod mene malo komplikovano - izjavila je jednom prilikom ministarka Mihajlović.

Komentari (3)

Loading
Jovan 14:51 09.01.2022
Odgovori

Vrlo sposobna dokazana ministarka na svakom polju koje prethodno obavljala I sada na ovom mestu Mogla bi biti uspesna predsednica vlade Republike Srbije

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti