Sin Milana Borjana hitno hospitalizovan, oglasila se supruga Snežana: Znao je, ćutao je i stao pred gol

Sin Milana Borjana hitno hospitalizovan, oglasila se supruga Snežana: Znao je, ćutao je i stao pred gol

Autor: | 04/05/2022

1

Sin Milana Borjana hospitalizovan

Da je pravi profesionalac i kapiten svog tima Milan Borjan je dokazao i kada je stao na gol, u utakmici između Crvene zvezde i Vojvodine, uprkos tome što je njegov sin Filip jedan sat ranije hospitalizovan. Golman crveno-belih nikome nije pričao o problemu sa kojim su se on i supruga suočili, a kakva je prava situacija otkrila je Snežana Borjan

Pročitajte: Oglasila se Snežana Borjan - Potresna priča iz Instituta za majku i dete

Ata Images

 

Pored fotografije sina u bolničkoj postelji Snežana je napisala da su već nekoliko dana na Institutu za majku i dete jer je dečak dobio Rota virus, a pojavile su se i izvesne komplikacije. 

Pročitajte: Leti bazen, zimi kamin - Luksuzni dom Milana i Snežane Borjan daleko je od nekretnina drugih poznatih, ovde su pronašli svoju sreću (foto)

„Ovaj period je bio posebno stresan i emotivan za nas kad se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina – Crvena zvezda. (Tata nije bio sa nama.) Milan je i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je teško. Kapitenski, kako drugačije“, navela je Milanova supruga, dodajući da je post napisala da bi zahvalila medicinskom osoblju Instituta za majku i dete koje svakodnevno predano pomaže brojnim bolesnim mališanima.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti